Paket24 Premijer liga – Liga A: Dubrava bolja od Rudara

318

U posljednjem susretu 11. kola Paket24 Premijer lige – Lige A, Dubrava je kao domaćin pobijedila Rudar i tako uhvatila priključak s Goricom u borbi za Ligu za prvaka.  

Kao što se moglo i očekivati, bio je to vrlo tvrd susret. U prvom dijelu, Dubrava je bolje krenula. Sredinom poluvremena Rudar uspijeva povezati tri pogotka zaredom i preuzeti vodstvo 8:9. Ali ga nije uspio sačuvati do predaha, jer je domaćin pogotkom sa sedam metara u posljednjim trenucima osigurao minimalnu prednost 13:12. Nitko u tom poluvremenu nije imao više od dva pogotka razlike.

Rudar u nastavak ulazi s dva pogotka u nizu i opet vodi. Ali onda Dubrava uspijeva podignuti razinu agresivnosti svoje obrane za još stupanj ili dva, a usput dobro odigrati i napad i konačno u 43. minuti, ima plus četiri 19:15. Rudar se silno trudio nakon toga ne bi li uhvatio novi priključak, ali jedino što je uspio jeste da  se u 58. minuti primakao na minus dva. Dubrava je u završne dvije minute postigla još dva pogotka, a gosti samo jedan i upisala šestu pobjedu ove sezone.

Tomi Vozab je sa sedam pogodaka bio najbolji strijelac domaćina. Pet je dao Matej Komljenović. Kod gostiju deset obrana Josipa Živkovića. Lovro Gaća je pak, s osam pogodaka bio najefikasniji Rudarov igrač.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA A: 11. KOLO
DUBRAVA – RUDAR 28:25

Prethodni članakPaket24 Premijer liga: Izjave nakon 11. kola
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga B: Još jedan težak poraz Dubrovnika