Paket24 Premijer liga – Liga B: Dubrovnik jedini bez boda ove jeseni 

744

U zaostalom susretu 9. kola Paket24 Premijer lige rukometaši Varaždina 1930 pobijedili su Dubrovnik 28:37 i tako zadržali dobre izgleda da se nađu u Ligi za prvaka. Dubrovnik je pak upisao i 13 poraz u 13. nastupu. 

Varaždinci su mirnije i bolje otvorili susret premda su petak navečer imali težak ispit protiv Nexa i dugačak put do Dubrovnika. Nakon desetak minuta uspjeli su se odvojiti na tri razlike. Nakon serije od pet pogodaka za redom između 15. i 20. minute, s pet različitih strijelaca odjurili su Varaždinci na velikih plus sedam (6:13). I bez većih poteškoća održali svoju prednost do predaha. 

Uvodnih deset minuta nastavka protječe u dominaciji domaćina koji uspijeva doći na samo tri pogotka zaostatka (21:24) i probuditi nadu u mogući preokret. Ali gosti su na to odgovorili novom velikom serijom od pet pogodaka i opet se odvojili na sigurnu udaljenost (21:29). Do kraja se uglavnom igralo pogodak za pogodak pa je Varaždin kao i svi oni koji su ove jesni gostovali u Dubrovniku pobjednički završio priču. 

Po šest pogodaka za Dubrovčane dali su Nedjeljko Jurković i Toni Jakić. Varaždinci su najboljeg strijelca imali u Fabijanu Grubišiću koji je postigao osam pogodaka.   

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 9. KOLO  

RKHM DUBROVNIK – VARAŽDIN 1930  28:37 

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga A: Dubrava jesen zaključila pobjedom  
Sljedeći članakCROfood experts | O okusima raspravljaju Dora Krsnik i Valentina Blažević