Croatia Cup 2022: Povrat novca za susret Hrvatske i BiH, ali i dva susreta s Rusijom

1188
Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Umjesto susreta Hrvatska – Bosna i Hercegovina kojim je bilo planirano otvorenje Croatia Cupa, hrvatski rukometaši neočekivano su dobili slobodan dan na Tri kralja. Naime, zbog pojave korona virusa u redovima reprezentacije Bosne i Hercegovine, dogovorom dvaju Saveza kasno sinoć, taj je susret otkazan. Šteta jer oba izbornika veselila su se tom susretu, baš kao i više od dvije tisuće navijača koji su kupili ulaznice za taj okršaj.

Ali zdravlje igrača i svih nas, ipak je važnije. Hrvatski rukometni savez stoga je donio odluku da se svima koji su kupili karte za susret Hrvatska – Bosna i Hercegovina, 6. siječnja u 16:45h, u potpunosti novac vrati. Povratak će biti izvršen na kartice onih koji su kupili karte.

Istodobno pozivamo sve one koji vole hrvatsku mušku rukometnu reprezentaciju i žele je podržati da putem linka ulaznice.hr  kupe karte za dva susreta koji Hrvatskoj predstoje s Rusijom. Prvi je na rasporedu u petak 7. siječnja u 16:45h, a drugi dan kasnije u istom terminu. Cijene ulaznica ostaju iste: 30 kuna bočni, a 50 kuna središnji dio tribina Gradskog vrta.

Dođite i podržite hrvatsku mušku seniorsku rukometnu reprezentaciju uoči puta u Mađarsku/Slovačku na Europsko prvenstvo. Slavonija i Osijek oduvijek su posebno toplo i srdačno dočekivali i ispraćali hrvatske sportaše, i ne sumnjamo da će tako biti i sljedeća dva dana!


Prethodni članakIzbornik Hrvoje Horvat & legendarni Ivan Ćupić uoči ispita s BiH | Croatia Cup 2022
Sljedeći članakCroatia Cup 2022: Dvostruki program s Rusijom