Paket24 Premijer liga: Izjave nakon 14. kola

649

U Paket24 Premijer ligi završen je osnovni dio sezone. Poznati su svi sudionici Lige za prvaka, ali i oni koji će se boriti u Ligi za ostanak. Pet susreta posljednjeg kola donijelo je jedno veće iznenađenje jer samo rijetki, mogli su očekivati pobjedu Moslavine u Varaždinu.

Evo nekih izjava nakon 14. kola:

TROGIR – ZAMET 27:24
Boris Popović, trener MRK Togir:
Nije bilo lako večeras. Emotivno i fizički smo bili potrošeni nakon utakmice protiv PPD Zagreba, što je i razumljivo. Moram čestitati momcima, izvukli smo se iz situacije 5:0 za Zamet, a isto tako bih čestitao protivničkoj ekipi na odličnoj utakmici. Dobro su se pripremili za nas, zaustavili našu polukontru, bilo je jako teško i na kraju smo, ne znam na koji način, uspjeli izvući to malo energije iz sebe što nam je ostalo, nakon utakmice odigrane u utorak, i ovu privesti kraju u našu korist.“

 Marin Babić, igrač MRK Trogir:
„Nakon Kupa u utorak znali smo da nas čeka jedna teška utakmica i nije bilo lako. Pogotovo je bio težak početak 0:5 i nakon toga se vratiti znači da stvarno imamo kvalitetu. Poluvrijeme je bilo na -1, i mi smo drugo poluvrijeme okrenuli, pokazali smo da se treninzi isplate, dva puta dnevno se radi i sigurno da to dolazi na naplatu. Svako drugo poluvrijeme mi igramo puno bolje i odvajamo se od protivnika. Obrana odlična, Baković odličan i polukontra i kontra, tako da nam sve funkcionira. Htio bih se zahvaliti divnoj publici koja nas je, nakon kupa u utorak,  ponovo došla bodriti u velikom broju“.

Igor Marjanović, trener RK Zameta:
Nama je Liga za ostanak počela već s ovom utakmicom. Nažalost, otišla je na stranu Trogira. Vidjelo se i danas da je utakmica za obje ekipe jako bitna jer su u pitanju bila dva boda koja se prenose u daljnji nastavak natjecanja. Čestitke Trogiru, čestitke mojim dečkima koji su stvarno do zadnje sekunde odigrali na granicama svojih mogućnosti, borili su se do kraja umorni i sa skraćenom rotacijom. Jednostavno Trogir je ovaj put bio sretniji“. 

Damir Vučko, igrač RK Zameta:
Iznimno teška utakmica. U startu smo znali da ćemo protiv Trogira, koji je jako dobra domaćinska ekipa, morati odigrat na jako dobroj razini da bi uzeli bodove. Dobro smo krenuli u utakmicu, poveli pet golova razlike i onda nekoliko tehničkih grešaka i promašeni ziceri koji su u krajnjem slučaju odredili pobjednika. Kada u jednoj utakmici pogriješiš  četiri penala, dvije,  tri kontre onda protiv ovakve ekipe kao što je Trogir, u gostima,  nemaš što ni očekivati“.

 

 

Prethodni članak1. HRL – Žene: Izjave nakon 14. kola
Sljedeći članakEHF Europska liga: Težak poraz Lokomotive na oproštaju od domaćeg terena