Paket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Poreč u središtu pozornosti

150
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Prvo kolo Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka igra se u dva dana. PPD Zagreb će 40-tak sati nakon teškog okršaja u EHF Ligi prvaka dočekati Varaždin 1930.  Nexe će pak, na gostovanje u Goricu, također s vrlo malo vremena za oporavak jer je u petak navečer igralo SEHA – Gazprom ligu protiv Vardara. Ali bez obzira na to, jasno je da su zbog kvalitete  i širine rostera i PPD Zagreb i Nexe favoriti u tim susretima. Stoga bi najuzbudljiviji susret trebao biti onaj između Poreča i Sesveta. Ove sezone bili su u različitim skupinama Paket24 Premijer lige u osnovnom dijelu natjecanja, tako da nisu međusobno igrali. Ali iz iskustva znamo da su to uvijek jako napeti susreti, s mnogo preokreta i uzbuđenja.   

PPD ZAGREB – VARAŽDIN 1930
19.02.2022., 17:30h, SD Kutija šibica
Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba:
„Očekuje nas nastavak za borbu za prvaka države gdje nam dolazi jako dobar Varaždin. Na tragu dobre igre protiv Szegeda dat ćemo priliku dečkima koji su imali manju minutažu i odmorit ćemo nekolicinu igrača koji su iznijeli teret te utakmice. Očekujem kvalitetan pristup i našu sigurnu pobjedu kako bi zadržali ovu dobru atmosferu u kojoj se trenutno  nalazimo pred put u Skopje“.

Karpo Sirotić, igrač PPD Zagreba:
„Nakon jučerašnje pobjede protiv Szegeda moramo se skoncentrirati i fokusirati na Varaždin, jer smo vidjeli prošli tjedan u Trogiru da se veliki problemi mogu dogoditi ako se ijednoj ekipi dozvoli da igraju svoj stil, tj. da mi nismo na razini na kojoj trebamo biti. Varaždin je dobra ekipa koja već kontinuirano igra u Ligi za prvaka nekoliko godina i ne smijemo im dati šansu te se moramo od početka boriti kao i jučer. Očekujem našu pobjedu i prve bodove u Ligi za prvaka“.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA PRVAKA: 1. KOLO
19.02.2022.
17.30  PPD ZAGREB – VARAŽDIN 1930

20.02.2022.
18.00  GORICA – NEXE
18.00  POREČ – SESVETE

Prethodni članak1. HRL – Žene: Najava 15. kola
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Ozbiljna iskušenja čekaju vodeće