1. HRL – Žene: Nova pobjeda Podravke prije predaha

191
Photocredit: Ivan Brkić

Rukometašice Podravka Vegete pobijelile su Sesvete Agroproteinku 30:22 u 16. kolu, 1. hrvatske rukometne liga za žene. Podravkašice su taj susret odigrale dan ranije kako bi veliki dio igračica koji će biti na okupljanjima raznih reprezentacija dobio dan više predaha.

Domaći sastav kojem je to bio treći susret u manje od tjedan dana, krenuo je vrlo odlučno i odgovorno. Gošće su se našle u zaostatku od 6:1 nakon deset i pol minuta igre. I držala je Podravka tu razliku cijelo prvo poluvrijeme pa je još i malo povećala u završnici. Tako se na predah otišlo 14:7.

U drugom dijelu, Goran Mrđen je očekivano dosta mijenjao pa je tih 30. minuta bilo nešto izjednačenije. Ali prednost domaćeg sastava nije bila ugrožena niti jednog trenutka. Dapače. Najveća prednost koja je Podravka imala u nastavku bila je devet pogodaka. Završilo je s plus osam 30:22. Deset domaćih rukometašica bilo je među strijelcima. Najbolje su bile Sara Šenvald i Dejana Milosavljević koje su postigle po pet pogodaka.  Prvo ime Sesveta Lea Zetović s 15 obrana. Najviše pogodaka dale su Magali Lujić i Mia Tupek. Obje po četiri.

1. HRL ZA ŽENE: 16. KOLO
PODRAVKA VEGETA – SESVETE AGROPROTEINKA 30:22

 

 

Prethodni članakKadeti: S Crnom Gorom za broncu
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Vrlo vrijedna pobjeda Moslavine