Kup Hrvatske (M): Izvučeni parovi četvrtfinala

578

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza, ždrijebom su određeni parovi četvrtfinala muškog hrvatskog rukometnog Kupa. Ždrijebom su rukovodili Povjerenik za natjecanje Ante Ančić te Voditelj natjecanja Bojan Filipović.

U bubnju su se tako našli: RK PPD Zagreb, RK Nexe, RK Sesvete, RK Dubrava; RK Poreč, RK Moslavina, RK Bjelovar i RK Osijek.

Ždrijeb je bio poludirigiran samo kad je u pitanju RK Osijek. Naime, budući da je riječ o klubu koji se ne natječe u Paket24 Premijer ligi, već u Prvoj ligi Sjever  on je automatski stekao pravo da bude domaćin u četvrtfinalu. Ždrijebu su prisustvovala i četiri predstavnika klubova i upravo su oni dijelili sreću ždrijeba. Oni su bili: Josip Valčić, sportski direktor PPD Zagreba, Vedran Zrnić, sportski direktor Nexea, Josip Cvetković, koordinator mlađih dobnih uzrasta Sesveta i Krešo Ivanković, trener Dubrave. Evo kako su se na kraju složili parovi:

U četvrtfinalu igra se samo jedna utakmica i ona je po kalendaru na rasporedu 06. travnja 2022. godine. U slučaju da susret završi neodlučeno, pobjednik se odlučuje izvošđenjem sedmeraca. Pobjednici susreta u četvrtfinalu, osiguravaju nastup na Završnici Kupa koja se ove godine igra od 12. – 15. svibnja 2022. godine u Poreču.

 

Prethodni članakIzvlačenje parova 1/4 finala hrvatskog Kupa za muškarce
Sljedeći članak1. HRL – Žene: Derbi koji odlučuje nove prvakinje