Završnica 1. HRL U16 (Ž): Poznate polufinalistice

1592

Prvi dio trećeg dana Završnice u Poreču bio je rezerviran za utakmice 5. kola nakon kojeg smo saznali i polufinalistice koje će se večeras boriti za vrhunac Završnice, odnosno ulazak u finale. Nedjelja ujutro ponudila je šest utakmica, tri u skupini A i tri u skupini B. Pobjedničke ekipe su uvjerljivo stigle do novih bodova, jedino je Osijek u zadnjim trenucima prelomio Petason – Vranjic i osigurao polufinale.

POLUFINALE 1:
17:30h Zamet vs Osijek

POLUFINALE 2:
18:45h Ivanić vs Podravka

SKUPINA A:
Uvjerljivu pobjedu u 5.kolu izborila je Podravka protiv Splita 2010, baš kao i Zamet protiv Broda, odnosno Lokomotiva Zagreb protiv Trogira 58. Tako su Zamet i Podravka iz grupe A osigurali nastup u polufinalu Završnice 1. HRL U16 (Ž).

SKUPINA B:
Najnapetiji susret nedjelje ujutro igrao se u ovoj skupini između Osijeka i Petason – Vranjica. Na kraju, slavile su Osječanke. U preostala dva susreta 5. kola, Zelina je bez većih problema došla do pobjede protiv Multinorm Cerne, baš kao i Ivanić protiv Dugopolja.

Rezultati 5. kola izgledaju ovako:

Fotografije svih ekipa sa Završnice 1. HRL U16 dostupne su na Photodecku HRS-a, dok je livestream na YouTube kanalu HRS-a.

Prethodni članak1. HRL – Žene: Izjave nakon 21. kola
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Pobjede Nexea i Sesveta za gužvu na vrhu