1. HRL – Žene: Podravka Vegeta po nove bodove u Dalmaciju

232

Kako se sezona približava kraju, tako je sve više utakmica u vrlo kratkom vremenu. Srijeda u 19:00 sati nam tako donosi zaostali susret 21. kola 1. hrvatske rukometne liga za žene između Trogira i Podravke Vegete. Sastavu iz Koprivnice to je drugo gostovanje u samo pet dana. Naime, prošlog petka bile su u Umagu, sad će put Dalmacije, a kako je završnica Kupa pred vratimam svaki novi dan treninga iznimno je važan.

Evo razmišljanja trenera i igračice Podravke uoči tog susreta:

Goran Mrđen, trener Podravka Vegete:
‘Generalno nam to baš i nije najbolje sjelo da nam odmah nakon Umaga dolazi i ta odgođena utakmica s Trogirom. Bilo bi nam draže da smo imali jedan mirniji tjedan pred Kup. Trogir je ok, borben, kvalitetan iako to na početku sezone nije bilo tako i možda se nisu najbolje snašli pa su izgubili neke bodove koje su računali da neće. Kako liga ide dalje oni igraju sve bolje i sve kvalitetnije. Mislim da ćemo mi tamo biti ozbiljni i imamo svoj cilj.”

Sara Šenvald, igračica Podravka Vegete:
“Čeka nas utakmica protiv Trogira. Cilj su dva boda, ali i da svaka od nas maksimalno iskoristi svoju minutažu na terenu. Atmosfera nam je odlična i uz maksimalan i ozbiljan pristup idemo dalje u tom ritmu.”

 

Prethodni članak45. Seminar trenera: Nenad Šoštarić & Vedran Krkač
Sljedeći članak1. HRL – Žene: Očekivana pobjeda Podravke Vegete