Juniori: Poraz od Mađarske na kraju prvog kruga priprema

500

Hrvatska muška juniorska reprezentacija sutra završava prvi krug priprema za Europsko prvenstvo u Portugalu koje se igra od 07. – 17. srpnja. U sklopu tih priprema, pretposljednji dan u Delnicama je odigrala prijateljski susret s Mađarskom. I poražena je 27:33.

Hrvatska je bila bez tri dosta jaka aduta: Dominika Kuzmanovića, Adama Šalića i Davida Jurišića. Svaki od njih ima po neku ozljedu pa izbornik Igor Vori naravno, nije želio ništa riskirati. Mađarska je vodila praktički cijeli susret. U prvom dijelu njihova najveća prednost bila je šest razlike. I imali su je četiri puta. Na predah je Hrvatska otišla s pet pogodaka zaostatka (13:18).

U nastavku je naša reprezentacija jako dobro odigrala prvih 15-tak minuta. I uspjela se približiti Mađarima na samo tri pogotka zaostatka (17:20). Ali bolje od toga nije mogla. Mađarska je u najvažnijim trenucima uspjevala pojačati tempo i bez većih problema slavila s 27:33. Prvi strijelac Hrvatske bio je Patrik Hršak sa šest pogodaka. Pet je dao Ivan Barbić. Kod Mađara najbolji Tamas Janosi sa 6 pogodaka.

Prethodni članakDomagoj Duvnjak & Luka Cindrić nakon sudara divova Kiela i Barce | EHFCL Final 4 2022
Sljedeći članakFinal 4 EHF Lige prvaka: Drama sedmeraca pripala Kielu