Kamp HRS – a: Posjet izbornika Hrvoja Horvata

189

U Zadru i dalje vlada fantastična atmosfera, a uz brojne mlade rukometaše, danas je u Kampu HRS – a boravilo i jedno jako nam dobro poznato lice. Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat posjetio je I. turnus muškog dijela Kampa čiji su sudionici u kategorijama: U16 (rođeni 2006./2007.) i U12 (rođeni 2010./2011.).

S obzirom da je izbornik Horvat i sam svjestan važnosti kvalitetnog razvoja i usavršavanja igrača, istaknuo je važnost sudjelovanja u službenom Kampu HRS – a u kojem se mogu prepoznati i selekcionirati rukometni talenti od strane najboljih rukometnih trenera u Hrvatskoj za mlađe dobne skupine.

Izbornik je slušao mnogobrojna pitanja koja su ponekad tražila i iscrpne odgovore, ali elana, dobrog raspoloženja i velike želje za međusobnom komunikacijom, nije nedostajalo. Sudionici su pokazali zavidna znanja o igračkoj karijeri izbornika Hrvoja Horvata kao i znanja o svim rukometnim reprezentativcima te su malo “isprobali“ izborničku funkciju s mišljenjem o starijim kolegama rukometašima te njihovim igrama na određenim pozicijama. Nakon zanimljivog prvog dijela, izbornik je podijelio autograme te sudjelovao u zajedničkom fotografiranju.

Na odlasku, Hrvoje Horvat je zahvalio svim trenerima u Kampu što nesebično dijele svoja rukometna znanja i stvaraju bazu za nove uspjehe hrvatske rukometne reprezentacije, a mi zahvaljujemo izborniku na odvojenom vremenu!

Prethodni članakM20 EHF EURO: Pobjeda juniora protiv Crne Gore i nada za drugi krug
Sljedeći članakM20 EHF EURO 2022: Poraz juniora od Švedske, slijedi borba za poredak od 9.-16. mjesta