1. HRL Žene: Lokomotiva mirno kroz Bjelovar

232

U zaostalom susretu 8. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, Lokomotiva Zagreb pobijedila je Bjelovar 22:31. Zagrebački sastav tako je i nakon osam kola, kao i Podravka Vegeta bez poraza, na diobi prvog mjesta.  

Nakon desetak minuta dosta ravnopravne igre, Lokomotiva prva uspijeva napraviti seriju od 0:4 i pobjeći na 6:10. Dugo je zagrebački sastav čuvao tu prednost, ali u završnici prvoga dijela stiže niz domaćina od tri pogotka i priključak na samo minus jedan (11:12). Ali, Lokosice imaju odgovor na to i na predah ipak nose tri pogotka prednost (12:15).

Velika borba vodila se u trećoj četvrtini susreta. Lokomotiva je doduše stalno imala vodstvo, ali Bjelovar je stalno prijetio, bio jako blizu. Ipak, manjak dobre rotacije pa i snage, odveo ih je u lošu seriju i Lokomotiva je u razdoblju od 39. do 47. minute uspjela napraviti seriju 1:5 i praktički riješiti pitanje pobjednika. Od toga trenutka do kraja razlika je samo rasla, da bi se zaustavila na konačnih plus devet (22:31).

S osam pogodaka Ana Maria Gavrić bila je najbolja u domaćim redovima. Kod Lokomotive po osam pogodaka Ane Malec i Stele Posavec.

1. HRL ŽENE: 8.KOLO
BJELOVAR – LOKOMOTIVA ZAGREB 22:31

Prethodni članakEHF Europska liga: Čudesni Nexe nastavlja s euro pobjedama
Sljedeći članakKadeti: Posljednje okupljanje ove godine