Seniori: Počela prodaja ulaznica za susret s Italijom u Puli

962

Hrvatska muška seniorska reprezentacija odbrojava dane do prvog okupljanja 27. prosinca 2022. kojim će i službeno početi pripreme za Svjetsko prvenstvo koje zajednički organiziraju Poljska i Švedska od 12. – 29. siječnja 2023. Reprezentacija se okuplja u Zagrebu 27. prosinca i odmah nakon toga odlazi u Poreč. U sklopu kratkih priprema koje će potrajati do 30. prosinca reprezentacija će odigrati dva prijateljska susreta s Italijom.   

Prvi je na rasporedu u četvrtak 29. prosinca u 20:15 sati Sportskom domu Mate Parlov u Puli. Prodaja karata za taj susret upravo je počela. Njihova cijena je 50 kuna, a mogu se kupiti online putem na sljedećoj poveznici www.ulaznice.hr. Kapacitet dvorane je 2300 mjesta i ne sumnjamo da će tribine doma pulskog sportskog velikana biti ispunjene do kraja. Reprezentacija već jako dugo nije igrala u tom gradu i sasvim je sigurno da ljubitelji rukometa s nestrpljenjem očekuju dolazak Domagoja Duvnjaka, Igora Karačića, Luke Cindrića i druge hrvatske rukometne zvijezde da ih vide uživo. Stoga, požurite i osigurajte svoje mjesto u dvorani Mate Parlov i uživajte. Reprezentacija treba pravu podršku, jer pred njom je izuzetno zahtjevno natjecanje na kojem se vadi viza za olimpijske kvalifikacije.

Drugi prijateljski susret s Italijom je zatvorenog tipa i igra su u petak prije podne u dvorani Hotela Diamant u Poreču. Nakon toga reprezentacija je slobodna dva dana, a novo okupljanje izbornik Hrvoje Horvat zakazat će točno na Novu Godinu.

Prethodni članakEHF Europska liga: Drama sedmeraca pripala Podravka Vegeti
Sljedeći članakEHF Liga prvakinja: Novi poraz Lokomotive Zagreb