A.C. JESENOVIĆ d.o.o novi sponzor Hrvatskog rukometnog saveza

641
Potpisivanje ugovora HRS sa AC Jesenovic, Cakovec, 27.12.2022

Hrvatski rukometni savez u Novu godinu ulazi s novim sponzorom. U Čakovcu je naime, danas potpisan ugovor o sponzorstvu s uglednom autokućom A.C. Jesenović d.o.o. Ugovorom je predviđeno da Hrvatski rukometni savez dobije na korištenje određeni broj vozila marke Volkswagen te promovira znak i logo Sponzora, kroz sve akcije i opremu hrvatskih rukometnih reprezentacija.

U skladu s praksom dobrog gospodarstvenika, Hrvatski rukometni savez obvezao se da će osigurati pravo isticanja vizuala Sponzora na svim službenim, prijateljskim, pripremnim, humanitarnim i show utakmicama hrvatskih reprezentativnih selekcija, kako kod muške tako i kod ženske ekipe.

Hrvatski rukometni savez sa zadovoljstvom je prihvatio i brojne druge marketinške obveze koje su uobičajene kod ovakvih ugovora, s nadom da će obostrana suradnja biti na najvišoj mogućoj razini.

Sponzorski ugovor u ime Hrvatskog rukometnog saveza potpisali su glavni tajnik Damir Poljak, a u ime A.C. Jesenović d.o.o direktor Augustin Jesenović. Svečanosti u Čakovcu prisustvovali su i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac, direktor marketinga HRS-a Silvijo Njirić, koordinator muških selekcija Lino Červar te tehnički direktor muških i ženskih nacionalnih selekcija Ivica Udovičić.

 

Prethodni članakIvano Balić, Željko Musa & Marin Jelinić uoči prve faze priprema za Svjetsko prvenstvo | SP 2023
Sljedeći članakHrvatski rukometni savez u Novu godinu ulazi s novim sponzorom | Potpis ugovora s AC Jesenović