1. HRL Žene: Trening Podravke Vegete u Umagu

280
Ivan Brkić / Podravka Vegeta

U zaostalom susretu 11. kola, 1. hrvatske rukometne lige za žene, Podravka Vegeta je uvjerljivo slavila protiv Umaga 14:40. Rezultat nije neko posebno iznenađenje jer je Umag bio u velikim problemima tijekom zimske stanke i bilo je pitanje hoće li uopće nastaviti natjecanje.  

S novim trenerom Borisom Lisicom koji je uskočio u posljednji trenutak na klupu, Umag je zaigrao sa samo osam igračica, od kojih su dvije bile vratarke. Gošće su pak, otvorile utakmicu s 0:5. Umag je svoj prvi pogodak postigao u 5. minuti. Nakon toga, stigao je novi veliki niz Podravkašica od šest pogodaka zaredom pa je sredinom prvoga dijela već bilo 1:14. Do poluvremena je Umag uspio postići četiri, a Podravka Vegeta čak 21 pogodak.

Lakši trening sastav koji vodi Željko Babić odradio je na isti način i u drugom poluvremenu koje je završilo rezultatom 10:19. Pri tome je gostujući trener dao priliku svim svojim rukometašicama, posebno mladim snagama. Završilo je s pomalo nestvarnih 14:40. Na kraju je Katja Vuković s 10 pogodaka iz 12 pokušaja bila najefikasnija kod Podravka Vegete. Devet je dala Elena Popović. Prvo ime domaćeg sastava Melani Vodopija sa šest pogodaka.

1. HRL ŽENE: 11. KOLO
UMAG – PODRAVKA VEGETA 14:40

 

 

Prethodni članak1. HRL U16, U14 & U12: Popis najkorisnijih igračica
Sljedeći članakSEHA – Gazprom liga: Poraz Nexea na otvaranju sezone