1. HRL Žene: Umag ipak nastavlja sezonu

323

Naši euorpski predstavnici moraju tijekom tjedna odigravati zaostale susrete 1. hrvatske rukometne lige za žene. Tako će Podravka Vegeta večeras put Umaga, koji je čini se, nakon turbulentnog zimskog razdoblja ipak odlučio nastaviti natjecanje. S novim trenerom Borisom Lisicom, Umag će pokušati do kraja sezone pobjeći iz opsadne zone i eventualno sačuvati svoj status prvoligaša. Podravka je dakakom apsolutni favorit u ovom susretu i sve osim uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Evo nekih razmišljanja trenera i igračica uoči zaostalog susreta 11. kola:

Željko Babić, trener Podravka Vegete:
“Poslije europskih utakmica dolazi nam domaće prvenstvo gdje mi želimo biti maksimalno angažirani i disciplinirani te ostvariti pobjedu. Moramo naglasiti da i u toj utakmici moramo biti mentalno spremni, čvrsti, odlučni te dati igračicama koje manje igraju u Europskoj ligi da dobiju svoju minutažu i pokažu kvalitetu. Treba nam dobar natjecateljski ritam koji je neophodan za bilo koju igračicu”.

Tina Barišić, igračica Podravka Vegete:
Vraćamo se domaćem prvenstvu i dalekom gostovanju kod ekipe Umaga. Sad nam dolazi onaj poznati ritam igranja srijeda-subota. Ekipa Umaga se nešto izmijenila uoči nastavka prvenstva tako da ne znamo u kojem će sastavu igrati no poštujemo svakog protivnika i za njih se pripremamo kao i za svaku utakmicu. Nama će dobro doći utakmica za dizanje samopouzdanja jer dosad u prva tri kola europske lige nismo uspjele doći do pobjede. Sigurno je da će u ovoj utakmici veću minutažu dobiti cure koje manje igraju i želim da nam pristup i igra budu na maksimumu i da se u Koprivnicu vratimo s bodovima”.

1. HRL ŽENE: 11. KOLO
25.01.2022.
18.00 UMAG – PODRAVKA VEGETA

Prethodni članakHorvat, Duvnjak, Martinović & Glavaš nakon hrvatske pobjede protiv Bahreina | SP 2023
Sljedeći članak1. HRL U16, U14 & U12: Popis najkorisnijih igračica