1. HRL Žene: Još jedna uvjerljiva pobjeda Podravke Vegete

179
Ivan Brkić / Podravka Vegeta

U unaprijed odigranom susretu 15. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, Podravka Vegeta je ostvarila još jednu uvjerljivu pobjedu. Ceh je platila mlada ekipa Sesveta. Konačni rezultat bio je 17:34.

Sesvete su u samo tri dana igrale s dva vodeća sastava lige: Lokomotivom i Podravkom, a to nije jednostavno. I dobro su se držale dvadesetak minuta. Na početku su i vodile. Ali od rezultata 4:4, prednost seli na stranu gošći i tu ostaje do kraja. Inače, za sastav iz Koprivnice bio je to još jedan test uoči europskog ispita sljedećeg vikenda. I uspješno su ga položile. Nakon prvih 30. minuta imale su sedam pogodaka viška (10:17).

Podravka je i drugo poluvrijeme odigrala vrlo odgovorno. Njihova prednost nastavila je rasti. U 42. minuti prvi put je bila plus deset (12:22). Premda je trener Željko Babić dao priliku svim igračicama, a razlika u rezultatu se nije smanjila. Naprotiv. Još je porasla. A završilo je sa 17 pogodaka prednosti koprivničke ekipe ( 7:34). S osam pogodaka Lucija Krezo je kao i protiv Lokomotive, bila najučinkovitija u domaćim redovima. Prvo ime Podravke Vegete bila je Tina Barišić sa sedam pogodaka.

1. HRL ŽENE: 15. KOLO
SESVETE – PODRAVKA VEGETA 17:34

 

 

 

Prethodni članakSP 2023: Poznata idealna postava, MVP Mathias Gidsel
Sljedeći članak1. HRL Žene: Zamet i Lokomotiva igraju zaostali susret 11. kola