Paket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Sesvetama vrijedni bodovi u Gorici

506

U drugom susretu 1. kola Paket24 Premijer lige – Lige za prvak,a Sesvete je pobijedilo Goricu u gostima 23:30 i tako potvrdilo dobru formu na početku drugog dijela sezone.  

Mnogo više neizvjesnosti očekivali smo u susretu dva kluba koji se odlično poznaju. Izjednačenost je potrajala samo desetak uvodnih minuta. Onda je Gorica upala u crnu rupu i punih sedam minuta ostala bez postignutog pogotka. Za to vrijeme, gosti su nanizali šest pogodaka zaredom i od minus jedan (4:3), pobjegli na plus pet (4:9). Ipak, domaćin se budi i serijom od pet pogodaka u 21. minuti stiže do izjednačenja (10:10). Ali, u završnici prvog dijela ipak mu nestaje snage i mirnoće pa Sesvećani na predah nose plus tri (13:16).

Gosti nastavljaju u istom ritmu u drugom poluvremenu. Gorica je u 12. minuta nastavka dala samo jedan, a primila čak šest pogodaka i potonula do minus 8. Protiv sastava kao što je Sesvete, to je praktički bilo nenadoknadivo. Nisu se dakako Goričani predali. Dapače, u završnici su u jednom trenutku došli na pet pogodaka zaostatka. I to je bilo sve. Gosti su na kraju slavili s velikih 23:30. S pet pogodaka Rok Malin bio je najbolji u domaćem sastavu. Kod pobjednika sedam pogodaka Patrika Hršaka, šest Filipa Turčića.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA PRVAKA: 1. KOLO
GORICA – SESVETE 23:30

Prethodni članak1. HRL Žene: Slavlja splitskih klubova te Sesveta i Dugog Sela 55
Sljedeći članakEHF Europska liga (Ž): Podravka Vegeta i dalje bez pobjede