1. HRL Žene: Podravka Vegeta i Dugo Selo 55 otvaraju drugi dio sezone

251

Zbog nastupa u EHF Europskoj ligi koji je čeka ovog vikenda, Podravka Vegeta će ranije odigrati susret 14. kola protiv Dugog Sela 55. Idealna je to prilika za oba trenera da provjere snage svojih ekipa. Za Podravka Vegetu odličan test uoči dolaska norveške Sole i pokušaja da osvoji prve bodove ove sezone u skupini Europske lige, a za Dugo Selo 55 da testira snagu protiv ponajbolje hrvatske ekipe i potvrdi da 3. mjesto koje trenutačno dijeli sa Splitom 2010 nije slučajnost. S tim susretom i službeno ulazimo u drugi dio sezone.    

PODRAVKA VEGETA – DUGO SELO ’55
08.02.2023., 19:30h, SD Josip Samaržija – Bepo
Željko Babić, trener Podravka Vegete:
“Sigurno da je to jedna ozbiljna ekipa s jako dobrom kontrom, osobito na lijevoj strani i trenutno su treći u hrvatskoj ligi. Mi se moramo jako dobro pripremiti, takoreći derbi za koji prije svega moramo mentalno i taktički biti spremni da igramo 60 minuta u jakom intenzitetu. Jasno je da moramo nastaviti s pobjedama u domaćem prvenstvu.”

Larissa Kalaus, igračica Podravka Vegete:
“Dolazi nam ekipa Dugog Sela koja je trenutno na trećem mjestu što nam govori da itekako ozbiljno moramo ući u utakmicu. To je ekipa koja ima svoj kontinuitet i zajedno igraju već dugo te se jako dobro poznaju. Na vratima je odlična Mara Budić, stup ekipe, a tu je i brzo desno krilo Josipa Bebek, koja je uvijek u vrhu najboljih strijelaca lige. Naš je zadatak da odigramo čvrstu obranu sa što imanje grešaka u napadu i tako osvojimo nova dva boda.”

 

Prethodni članakEHF Europska liga: Drama ponovno pripala Nexeu
Sljedeći članak29. Središnji kamp HRS – a: Počele prijave za djevojke i mladiće