Kamp HRS – a: Odluka u vezi brata i/ili sestre za sudjelovanje u Kampu

1230

Poštovani roditelji i prijatelji rukometa,

Hrvatski rukometni savez donio je odluku da financijski pomogne obiteljima koje žele poslati više od jednog djeteta iz iste obitelji na Kamp Hrvatskog rukometnog saveza koji će se održati u Umagu od 24. lipnja do 6. srpnja 2023. godine.

Za svako drugo ili treće dijete iz iste obitelji (brat ili sestra), NE TREBA SE UPLATITI KOTIZACIJA HRS-u ZA KAMP U IZNOSU OD 100,00 Eura. 

Dakle, za svako drugo ili treće iz iste obitelji, roditelji trebaju uplatiti troškove smještaja i prehrane u iznosu 398,00 Eura te OBVEZNO napomenuti kolegici Ines Mahmić iz agencije Uniline d.o.o. za koje dijete (ime i prezime) traže oslobođenje od plaćanja kotizacije.

Isto tako, treba kolegici Ines Mahmić poslati na e-mail rukomet@uniline.hr i potvrdu od rukometnog kluba da su navedena djeca registrirani i aktivni članovi kluba tako da iste možemo provjeriti u Registru igrača HRS-a.

Napominjemo da se za prvo dijete iz iste obitelji i dalje plaća cjelokupni iznos Kampa HRS-a 498,00 Eura, sukladno raspisu koji smo objavili.

Nadamo se da će ova odluka pomoći obiteljima naših mladih rukometašica i rukometaša.

Sve informacije o Kampu su dostupne ovdje.

Prethodni članakKadetkinje: Kratke pripreme pa Mediteransko prvenstvo u Grčkoj
Sljedeći članakSeniorke: Prvo okupljanje nakon Europskog prvenstva