SEHA – Gazprom liga: Nexe do pobjede protiv Vojvodine

290
Photocredit: RK Nexe

U 5. kolu skupine A, SEHA – Gazprom lige, rukometaši Nexea upisali su pobjedu protiv Vojvodine 36:31 te se tako revanširali novosadskom sastavu za poraz koji su im nanijeli na početku sezone. Iako oslabljeni neigranjem dvije iznimno važne karike, Marina Jelinića i Dominika Kuzmanovića koji su s hrvatskom reprezentacijom, Našičani su pokazali da imaju dobru rotaciju momčadi te stigli do novih bodova.

Našičani su se od početka postavili čvrsto na domaćem terenu. Bilo je jasno da će gosti teško do bodova što potvrđuje i rezultat 12:7 u 17. minuti za Nexe. Na poluvremenu je ta prednost bila 20:17. U nastavak dvoboja, Nexe ulazi još čvršće i jače pa tako u 42. minuti dolazi do +7, 27:20 i tu lomi utakmicu u svoju korist. Vojvođani su se pokušali približiti, ali protiv motiviranog domaćina više nisu mogli.

U redovima Nexea, izvrstan je bio Luka Moslavac s osam zgoditaka, a samo pogodak manje postigli su Tomislav Severec te Karlo Godec, što su ukupno 22 pogotka od 36 u mreži Vojvodine. Kod gostiju, Branko Tomić devet pogodaka.

SEHA – GAZPROM LIGA: 5. KOLO, SKUPINA A
NEXE – VOJVODINA 36:31

Prethodni članakPerkovac, Duvnjak, Karačić & Šoštarić nakon poraza od Nizozemske | Kvalifikacije za EURO 2024
Sljedeći članakIn memoriam: Josipa Bošković (1988. – 2023.)