Kup Hrvatske (M&Ž): Ždrijeb četvrtfinala UŽIVO

903

Nakon što su PPD Zagreb i Osijek sinoć odigrali zaostali susret osmine finala hrvatskog Kupa, poznati su svi klubovi u obje konkurencije koji su osigurali prolazak među osam najboljih. Stoga će se u četvrtak, 16. ožujka 2023. godine, u 12.00 sati u Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza održati ždrijeb četvrtfinala. Kao što je to uobičajeno posljednjih godina, ždrijeb ćete moći pratiti u izravnom prijenosu putem livestreama na YouTube kanalu HRS-a. Ždrijeb će voditi povjerenik za natjecanje HRS-a Ante Ančić, uz suradnju voditelja natjecanja Bojana Filipovića. Svi klubovi koji žele prisustvovati ždrijebu mogu se javiti Uredu za natjecanje i dobrodošli su.

Podsjetimo, u ženskoj konkurenciji među osam najboljih klubova nalaze se: Podravka Vegeta koja brani naslov, Lokomotiva Zagreb, Bjelovar, Dugo Selo 55, Trogir 58, Koka, Zamet i Dalmatinka. U četvrtfinalu se igra samo jedan susret, a domaćin je onaj klub koji bude prvi izvučen.

U muškoj konkurenciji među osam najboljih u Kupu ostali su: PPD Zagreb kao branitelj, Nexe, Sesvete, Gorica, Poreč, Trogir, Bjelovar i Bjelin Spačva Vinkovci. I tu se dakako, igra samo jedan susret, a jedini klub koji će sigurno biti domaćin jest Bjelin Spačva Vinkovci jer dolazi iz niže rangiranog natjecanja.

Ždrijeb Kupa možete pratiti na sljedećoj poveznici: ovdje

Prethodni članakFilip Glavaš s pitanjima zatresao Dominika Kuzmanovića | CROffee
Sljedeći članakKUP HRVATSKE (Ž/M): Poznati parovi četvrtfinala