Seniorke: Pomozite „Kraljicama šoka“ da odu na Svjetsko prvenstvo  

893
Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Tek što je završila akcija muške rukometne reprezentacije u Eindhovenu i Osijeku, pred nama je već nova akcija najboljih hrvatskih rukometašica. Naime,  za nešto više od tri tjedna pred njima su odlučujući susreti sa Slovačkom za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2023. kojem su domaćini Danska, Švedska i Norveška potkraj ove godine. Kao što je poznato, prvi susret Slovačka i Hrvatska igraju 7. travnja u 19.00h, u gradiću Šala u Slovačkoj, a uzvrat je u Slavonskom Brodu, 12. travnja 2023. godine u 18.00 sati. 

Za taj susret upravo je počela prodaja ulaznica. Cijene su više nego popularne i koštaju samo sedam (7) eura. „Kraljice šoka“ silno žele na Svjetsko prvenstvo koje je prvi korak ka mogućem nastupu na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. A Hrvatske na tom natjecanju nije bilo od Londona 2012. godine. Stoga, nadamo se da će prijatelji rukometa u Slavonskom Brodu, Slavoniji, ali i širom Hrvatske doći u dvoranu Vijuš i podržati „Kraljice šoka“ na putu do još jednog velikog natjecanja.

Dvorana u Slavonskom Brodu može primiti 2150 gledatelja. Dio je rezerviran za Hrvatski rukometni savez, VIP goste i sponzore, ali najveći dio je na raspolaganju vama navijačima, ili „osmom igraču“ naše reperezentacije. Miljenice nacije, „Kraljice šoka“, nedvojbeno zaslužuju da ih dođete podržati i pomoći im da dođu do sjevera Europe, a možda jednog dana i „grada svjetlosti“ Pariza. Ne propustite priliku i budite uz njih. Dvorana Vijuš nema numerirana sjedala i stoga osim VIP prostora, možete odabrati bilo koji dio dvorane za svoje navijanje. Čekamo vas… Ulaznice su dostupne u sustavu ulaznice.hr na poveznici ovdje.

SLAVONSKI BROD: DOIGRAVANJE ZA SP 2023.
12.04.2023.
18.00h HRVATSKA – SLOVAČKA

 

 

Prethodni članak46. Središnji seminar trenera HRS – a: Poreč, od 26. – 28. svibnja 2023.
Sljedeći članak1. HRL U16 & U14: Popis najkorisnijih igračica