Kamp HRS – a: Grad Umag postaje suorganizator Kampa

1472

U tijeku priprema za brojna rukometna događanja koja nas očekuju ovoga ljeta, prekrasne vijesti stižu iz Grada Umaga. Naime, danas je potpisan Ugovor o suorganizaciji Kampa HRS – a između gradonačelnika Umaga, g. Vilija Bassanesea i glavnog tajnika Hrvatskog rukometnog saveza, g. Damira Poljaka.

Sukladno potpisanom Ugovoru,  grad Umag postaje suorganizator popularnog i priznatog Kampa HRS – a koji će se održati od 24. lipnja do 6. srpnja 2023. godine. Kao i svaki put dosad, i ove godine očekuje se sudjelovanje velikog broja mladih rukometašica i rukometaša koji će trenirati uz vrhunske trenere, boraviti u vrhunskom smještaju u predivnom krajoliku, proširiti svoja rukometna znanja i vještine te steći nezaboravne uspomene za cijeli život, baš kao i nova poznanstva i prijateljstva.

Grad Umag je potpisao Ugovor “zbog strateškog interesa grada, a radi razvoja sporta u Umagu, popularizacije rukometa, povećanja turističke ponude te razvoja gospodarstva u Umagu”. Hrvatski rukometni savez organizira Kamp od 1993. godine te nam je iznimno važno da je za 30. godišnjicu Kampa, Grad Umag postao partner u suorganizaciji ovog hvalevrijednog projekta. Ujedno, Grad Umag dat će veliki doprinos razvoju mladih generacija hrvatskog rukometa, od kojih će mnogi, vjerujemo, za nekoliko sezona biti nositelji igre hrvatske ženske i muške seniorske reprezentacije, ali i europskih i svjetskih klubova.

S dolaskom Kampa u ovaj istarski grad, Umag postaje centar hrvatskog rukometa tijekom ljetnih mjeseci, a mlade rukometne zvijezde moći će uživati u fantastičnim uvjetima za treniranje, druženju i svemu ostalom što sa sobom nosi jedan ovakav, nezaboravan događaj.

Objava za medije je dostupna ovdje.

Prethodni članakZavršnica 1. HRL U16 (Ž): Odigrana nova dva kola, sutra saznajemo tko će u borbu za naslov
Sljedeći članakZavršnica 1. HRL U16 (Ž): Gotov i predzadnji dan, poznate finalistice