Kup Hrvatske (Ž & M): Poznati parovi polufinala Kupa

1070

U Zagrebu je održan ždrijeb za nadolazeći Final 4 Kupa Hrvatske. U ženskoj konkurenciji na završni turnir, poznatiji pod nazivom Festival rukometa u Poreču koji će se ove godine održati od 25. – 28. svibnja, plasirali su se RK Podravka Vegeta, RK Lokomotiva Zagreb, ŽRK Bjelovar i ŽRK Koka. Ždrijebom je odlučeno da se u polufinalu sastanu Lokomotiva Zagreb i Koka, odnosno Podravka Vegeta i Dalmatinka. Polufinale rukometašica igra se 25. svibnja, finale dva dana kasnije, 27. svibnja u 17.00 sati. Raspored igranja i točna satnica utakmica bit će objavljeni naknadno. Inače, naslov pobjednica brane rukometašice Podravka Vegete.

KUP HRVATSKE (Ž): POLUFINALE
LOKOMOTIVA ZAGREB – KOKA
PODRAVKA VEGETA – DALMATINKA

Završnicu Kupa među rukometašima, izborili su RK PPD Zagreb, MRK Sesvete, RK Bjelovar i RK Trogir. Ždrijeb je tu spojio Bjelovar i Trogir, odnosno PPD Zagreb i Sesvete. Naslov pobjednika brani PPD Zagreb.

Polufinale rukometaša na rasporedu je 26. svibnja, a finale u nedjelju 28. svibnja u 15.15 sati. Kada se obave razgovori s televizijskim partnerima, bit će poznat rasporeda i satnica igranja i tih susreta.

KUP HRVATSKE (M): POLUFINALE
BJELOVAR – TROGIR
PPD ZAGREB – SESVETE

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Izjave nakon 10. kola
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Održan ždrijeb parova kvalifikacija za popunu lige