Final 4 EHF Europske lige za žene: Dr. sc. Lidija Bojić – Ćaćić u ulozi delegatkinje

264

Ovog će se vikenda u austrijskom Grazu održati završnica EHF Europske lige za žene. Na Final 4-u nastupit će Ikast Handbold, Thüringer HC, BV Borussia 09 Dortmund i Nykøbing Falster Håndbold, a i Hrvatska će na ovoj završnici imati svoju predstavnicu. Naime, dr. sc. Lidija Bojić – Ćaćić bit će u ulozi delegatkinje u Grazu.

Za dr. sc Bojić – Ćaćić ovo je treća završnica europskih natjecanja zaredom na kojima je u ulozi delegatkinje. Prvo je tu ulogu obnašala na završnici Europskog kupa, zatim je prošle godine kao delegatkinja sudjelovala na Final 4-u EHF Lige prvakinja, a ove je godine na red došla i Europska liga za žene.

Dr. sc. Bojić – Ćaćić bit će u ulozi delegatkinje na polufinalnoj utakmici između Ikast Handbolda i Thüringer HC-a koja je na rasporedu u subotu, 13. svibnja u 15:30 sati.

Velika je to čast, kako za dr. sc. Lidiju Bojić – Ćaćić, tako i za hrvatski rukomet. Ponovni izbor za ovu ulogu potvrda je njezinog bogatog iskustva, znanja i vještina te je ovo izvrsno postignuće vrijedno svake pohvale. Mi još jednom čestitamo našoj dr. sc. Lidiji Bojić – Ćaćić na ovom izboru i želimo joj uspješnu završnicu EHF Europske lige za žene.

Prethodni članak46. Seminar trenera: Poznati laureati
Sljedeći članak1. HRL Žene: Koka uvjerljiva, Zametu derbi začelja