Kvalifikacije za Premijer ligu: KTC bez stresa, Slatina gori u očekivanju uzvrata

1237

Tjedan je brzo prošao. Dojmovi iz prvih susreta kvalifikacija za Premijer ligu tek su se slegnuli, a slijede nam nova uzbuđenja. Buzet je domaćin KTC-u i pokušat će nadoknaditi zaostatak od 11 pogodaka razlike, što neće biti nimalo jednostavno, a Slatina je domaćin Moslavini i brani jedan razlike iz Kutine. Taj bi susret trebao biti posebno zanimljiv i uzbudljiv, jer ne zaboravimo da Moslavina ima puno takvih utakmica u nogama. U Slatini je opsadno stanje što se potražnje za ulaznicama tiče. I Kutinjani bi željeli imati svog osmog igrača na tribinama pa će biti zanimljivo vidjeti tko će tu odnijeti pobjedu.

Evo nekih reakcija trenera i igrača uoči uzvratnih susreta:

BUZET – KTC                 
20.05.2023., 19:00h, ŠD Buzet
Dalibor Sokač, trener KTC-a:
“U Buzet idemo kao da je u prvoj utakmici bilo 0:0. Idemo odigrati muški obranu i potvrditi igru kao u Križevcima. Ozbiljno shvaćamo uzvratnu utakmicu i ne smije biti nikakve dvojbe za potvrdu premijerligaškog statusa.“ 

Robert Marković, igrač KTC-a:
“Idemo s lijepom prednosti od 11 pogodaka u goste, ali postavit ćemo se kao da nemamo nikakvu prednost i  da ne bi bilo nikakvog opuštanja. Fokus će biti na dobroj i čvrstoj obrani kako smo odigrali u prvoj utakmici te tako stvorili tu veću prednost zbog koje, nadam se, ne bi trebalo biti problema za ostanak u premijeligaškom društvu.”

     

Prethodni članak1. HRL Žene: ŽARK-u pobjeda i ostanak, Koka bolja od Zrinskog
Sljedeći članak46. Seminar trenera: Krešimir Pažin, Vedran Vrus i Marina Tomac Rojčević