Janaf HRS Kamp: Započeo je I. turnus, u Umag stigle mlade hrvatske rukometašice

817

Započeo je I. turnus Janaf Kampa HRS-a čiji je suorganizator ove godine, uz Hrvatski rukometni savez, Grad Umag, ovogodišnji domaćin kampa. Danas je u resort Stella Maris u Umagu stiglo dvjestotinjak djevojaka i djevojčica koje će na Janaf Kampu Hrvatskog rukometnog saveza provesti sljedećih tjedan dana. Točnije, prvi turnus trajat će od danas, 24. lipnja, pa do 30. lipnja. Čast da otvore ovogodišnji Kamp dobile su djevojčice iz tri dobne skupine, do 14, do 12 i do 10 godina.

Mlade hrvatske rukometašice u ovih će tjedan dana voditi 18 iskusnih hrvatskih trenera. To su: Maja Grdić, Ante Burger, Zoran Buzov, Tomislav Rešicki, Lovro Malec, Diego Datos, Nino Marković, Krešimir Modrić, Dragica Džono, Zorica SamardžijaNedjeljko Dominiković, Ksenija Vidali, Sanja Brčić, Ivan Jerković, Ana Križanac, Goran Trajkovski. S njima će proći sve elemente rukometne igre, a s vratarkama će posebno raditi i trenerice Barbara Stančin i Melita Jug. Mlade rukometašice podijeljene su po godištima, a zatim i dodatnim grupama kako bi rad bio što jednostavniji i efikasniji, kako za trenere tako i za djevojčice.

Istovremeno je u Umagu i selekcija mlađe kadetskih reprezentativki Hrvatske, odnosno igračica rođenih 2008. i mlađih. Izbornik Ivan Jerković u Umag je pozvao 40 rukometašica, a osim izbornika Jerkovića, u stručnom su stožeru Ana Križanac i trener vratarki Goran Trajkovski.

Želimo mladim djevojkama uspješan i zabavan boravak u Janaf Kampu HRS-a i Grada Umaga te im želimo da steknu nova sportska prijateljstva s djevojkama iz cijele Hrvatske.

Prethodni članakRukomet u kolicima: Hrvatska četvrta na Euro Hand 4 All turniru
Sljedeći članakJanaf HRS Kamp: Dejana Milosavljević posjetila kamp u Umagu