Janaf HRS Kamp: Dejana Milosavljević posjetila kamp u Umagu

346

Sjajna atmosfera vlada u Janaf Kampu HRS-a, a drugog ju je dana dodatno uveličala hrvatska reprezentativka Dejana Milosavljević svojim dolaskom u Umag. Dvjestotinjak mladih rukometašica pozorno je pratilo svaku riječ uspješne hrvatske rukometašice i upijalo svaki savjet koji im je dala.

Dejana Milosavljević stigla je u Umag drugog dana I. turnusa Janaf Kampa HRS-a kako bi pozdravila sve djevojke na Kampu. Hrvatska reprezentativka i sama je sudjelovala na prijašnjim Kampovima Hrvatskog rukometnog saveza te iz prve ruke zna kako je tim mladim djevojkama danas. Svim prisutnim rukometašicama podijelila je sjajne savjete, upoznala ih sa životom profesionalne rukometašice te ih dodatno motivirala da ne odustaju od sporta i uvijek daju sve od sebe. Njezin zaključak na kraju, kao dodatna motivacija svim djevojkama, bio je da nikada ne treba odustati jer će se sav uloženi trud jednom vratiti.

Nakon razgovora i odgovaranja na velik broj pitanja mladih rukometašica, uslijedila je podjela autograma te fotografiranje sa sjajnom hrvatskom reprezentativkom. Vjerujemo da će ove uspomene mladim hrvatskim rukometašicama ostati u sjećanju zauvijek.

Prethodni članakJanaf HRS Kamp: Započeo je I. turnus, u Umag stigle mlade hrvatske rukometašice
Sljedeći članakIHF U21 Svjetsko prvenstvo: Uvjerljiva pobjeda protiv Tunisa i osigurano četvrtfinale