Novosti iz Saveza: Delegacija HRS – a na 6. Festivalu rukometa u Grudama

646

U Grudama se od 29. kolovoza do 2. rujna 2023. godine održava 6. Festival rukometa Grude 2023. koji je okupio najveća imena europskog i svjetskog rukometa. Čast da svojom nazočnošću uveličaju ovaj događaj, danas je imala i delegacija Hrvatskog rukometnog saveza predvođena s mentoricom EHF-a i IHF-a, dr.sc. Lidijom Bojić – Ćaćić te izbornikom hrvatske muške seniorske reprezentacije Goranom Perkovcem.

Prijamu u Općini Grude, uz izbornika Perkovca nazočili su i članovi stožera muške A selekcije: trener Boris Dvoršek i trener vratara Valter Matošević, baš kao i trenerica vratarki selekcije najmlađih hrvatskih rukometašica Ana Križanac.

Ovogodišnji Festival okuplja više stotina mladih rukometašica i rukometaša, četiri seniorske rukometne ekipe iz tri države, oko 70 rukometnih trenera te brojna vrhunska rukometna imena iz regije među kojima su i olimpijski pobjednici, svjetski prvaci, vrhunski treneri:
Goran Perkovac, Valter Matošević, Boris Dvoršek, Lidija Bojić – Ćaćić, Radan Rovčanin, Igor Marković.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj izrazio je dobrodošlicu organizatorima i sudionicima 6. Festivala rukometa i zadovoljstvo što su Grude centar rukometnog događaja koji je prepoznat u Bosni i Hercegovini i šire te je iskazao iznimnu podršku u njihovom budućem radu.

Uz prigodno druženje i hrvatski dres koji ostaje kao najljepša uspomena u Grudama, predstavnici HRS – a zahvalili su na pozivu te prenijeli sve lijepe želje i riječi za ovaj Festival rukometa.

Prethodni članak“Interes za Vrtkom nadmašio je sva očekivanja!“ | Dojmovi iz Bjelovara | Vrtko
Sljedeći članakU režiji ženskih rukometnih klubova, igračice spremne za nove golove, obrane, poteze! | 1. HRL Žene