Aktivnosti HRS – a: Nagrada JUMP marketingu Hrvatskog rukometnog saveza

244

U Poreču se ovaj vikend održava Sport Fest. To je 7. izdanje te jedinstvene sportske manifestacije koja okuplja sportaše, sportske profesionalce, liječnike sportske medicine, nutricioniste, fizioterapeute, ili ukratko sve one koji imaju veze sa sportom. Uz sajam sportske opreme i brojne igre, tu je velika Konferencija na kojoj sudjeluje 20-tak velikih hrvatskih sportašica i sportaša, predsjednika Saveza, trenera te gotovo kompletan Hrvatski olimpijski odbor. 

U sklopu te manifestacija svake godine dodjeljuju se i nagrade JUMP za posebna dostignuća: u sportskom turizmu, izgradnji infrastrukture, najboljem godišnjem eventu,  društveno odgovornom poslovanju te sportskom marketingu.

Marketing Hrvatskog rukometnog saveza dobio je nagradu JUMP upravo za sportski marketing, odnosno provedbu i promociju Svjetskog prvenstva za mlađe juniore koje je održano od 2. – 13. kolovoza ove godine u Opatiji, Rijeci, Koprivnici i Varaždinu. U obrazloženju nagrade Sport Festa piše:

„Hrvatski rukometni savez bio je ovoga ljeta domaćin Svjetskog prvenstva za mlađe juniore, odnosno igrače do 19 godina. Gradovi domaćini bili su Opatija, Rijeka, Koprivnica i Varaždin. Riječ je o natjecanju na kojem su prvi put u povijesti sudjelovale 32 reprezentacije sa svih kontinenata. Sve se odvijalo u srcu turističke sezone, od 2. do 13. kolovoza. S logističkog, transportnog i sportskog stajališta, bio je to iznimno zahtjevan projekt. Uz sve to po prvi put u povijesti sve četiri dvorane bile su pokrivene televizijskim signalom sa šest kamera, tako da je cijeli svijet mogao vidjeti baš svaki od 112 susreta. Za organizaciju toga natjecanja HRS je dobio brojne pohvale. Posebno se dakako, izdvaja ona Svjetske rukometne federacije (IHF) koja je to prvenstvo proglasila za najbolje organizirano u povijesti. Na čelu cijele ekipe od dvadesetak ljudi i brojnih volontera, bio je Marketing Hrvatskog rukometnog saveza. I zato JUMP nagrada za Sportski marketing ide u njihove ruke.“

Nagradu je u ime Hrvatskog rukometnog saveza primio Voditelj ureda za odnose s javnosti Drago Ćosić.

 

Prethodni članak“Vrtko“: Započele inspekcije gradova za drugu godinu realizacije Masterplana EHF – a & HRS – a
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga B: Nexe još jednom uvjerljiv