Masterplan EHF – a & HRS – a: Mini rukomet u osnovnim školama

1021

Poštovani prijatelji rukometa,

Europska rukometna federacija (EHF) i Hrvatski rukometni savez (HRS) pokrenuli su i drugi projekt iz EHF MASTER PLANA u kojem je osnovni cilj promocija i razvoj mini rukometa u osnovnim školama.

Iznimno je važno da se svi predškolci koji započinju sa upoznavanjem rukometa u dječjim vrtićima u projektu Vrtko, svoje iskustvo treniranja rukometa nastave i dalje u osnovnim školama, od prvog razreda osnovne škole.

Sukladno navedenome, cilj EHF – a i HRS – a je pomoći rukometnim klubovima registriranima pri HRS-u, koji nemaju osnovnu opremu za razvoj mini rukometa da im se donira jedan par „Easy Play“ montažnih i prenosivih mini rukometnih golova i mini rukometne lopte. Donacijom će biti obuhvaćeno 20 osnovnih škola u Republici Hrvatskoj.

Prednost u dobivanju ove donacije imati će svi oni klubovi koji sudjeluju u projektu rukometa u vrtićima-Vrtko, a nemaju potrebnu opremu za organiziranje treninga mini rukometa u osnovnim školama, prije svega za prvi do četvrti razred osnovne škole kao i svi rukometni klubovi iz manje razvijenih rukometnih sredina.

Za projekt „MINI RUKOMET U OSNOVNIM ŠKOLAMA“ mogu se prijaviti isključivo i samo rukometni klubovi i rukometne akademije, registrirane pri HRS- u. Detalji su dostupni ovdje.

Prijavnica je dostupna ovdje. Rok za ispuniti prijavnicu je do 23. veljače 2024.

Za dodatne informacije i upite dostupni smo na mail adresi masterprojekt@hrs.hr

Prethodni članak1. HRL Žene: Zrinski i Dugo Selo ’55 do novih bodova
Sljedeći članakSeniori: Poznat raspored igranja olimpijskih kvalifikacija