1. HRL Žene: Lokomotiva i Osijek otvaraju 15. kolo

179

Zbog nastupa u EHF Europskoj ligi rukometašica Lokomotive Zagreb, susret 15. kola, 1. hrvatske rukometne lige za žene odigrat će se dva dana ranije, odnosno u četvrtak, 8. veljače 2024. godine. Zagrebačkom sastavu to je odličan test uoči dolaska Chambray Touraina, ali i prilika da uzvrati Osječankama za poraz u prvom dijelu sezone. Osijek će pak, testirati svoju spremnost za izuzetno važan dio sezone, jer nakon Lokomotive čekaju ih zahtjevni susreti protiv još dvije ekipe iz vrha, Dugog Sela 55 i Zrinskog. 

Evo nekih razmišljanja trenera i igračica uoči toga susreta: 

LOKOMOTIVA ZAGREB – OSIJEK
8. 2. 2024., 19:30h, Dom sportova 2
Tomislav Rešicki, trener Osijeka:
“Zbog utakmice u Europi, odigrat ćemo utakmicu s Lokomotivom u ranijem terminu. Utakmica s Bjelovarom nam je potvrdila da možemo odigrati čvrsto i borbeno s ekipama iz vrha tablice i svakako to želim i sutra. U jesenskom dijelu smo slavili na domaćem terenu, kada smo odigrali na 100% naših mogućnosti. Za sutrašnju utakmicu želim da nastavimo napredovati, igrati planirano i dogovoreno, bez obzira što igramo protiv favoriziranog protivnika koji ima jak tempo utakmica u ovoj godini.”

Ana Pehar, igračica Osijeka:
“Ovaj četvrtak idemo u Zagreb na gostovanje kod Lokomotive nakon dvije odigrane domaće utakmice s polovičnim rezultatom. Na utakmicu idemo optimistične i sa željom da pokažemo dobar i kvalitetan rukomet i na kraju krajeva da probamo uzeti bodove. Neće biti lako jer Lokomotiva igra motivirana dobrom rezultatima na europskoj sceni, ali mi ćemo pružiti otpor i pokušat donijeti bodove u Osijek.”

Prethodni članakSeniori: Smijenjen izbornik Goran Perkovac
Sljedeći članakKup Hrvatske (M): Nexe prvi četvrtfinalist