EHF: Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istre službeni destinacijski partneri Lige prvaka

183

Uoči nastavka elitnog europskog klupskog natjecanja, odnosno EHF Lige prvaka, lijepe vijesti stižu nam iz krovne europske rukometne organizacije, tj. EHF – a. Hrvatska turistička zajednica, kao i Turistička zajednica Istre, postale su službeni destinacijski partneri EHF Lige prvaka.

Ugovor, koji je sklopio marketinški ogranak Europske rukometne federacije, EHF Marketing GmbH, također uključuje sezone 2024./25. i 2025./26.

David Szlezak, direktor marketinga EHF-a, izjavio je: „Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Hrvatskoj turističkoj zajednici i Turističkoj zajednici Istre u naše vodeće muško klupsko rukometno natjecanje. Novo partnerstvo ide ruku pod ruku s našom strategijom izlaska na tržište dok ostvarujemo održivi poslovni utjecaj u marketingu.“

Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, istaknuo je: „Hrvatska je poznata sportska nacija, a naše rukometašice i rukometaši aktivni su diljem Europe. Znamo da je rukomet kao sport iznimno popularan kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe te da će ova suradnja s Machineseeker EHF Ligom prvaka pružiti još veće promotivne prilike na našim ključnim europskim tržištima. Stvaranje svijesti o destinaciji kroz sport, kako za Istru tako i za Hrvatsku, pokazalo se kao dobitna kombinacija.”

Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije, istaknuo je: „Istra se na turističkoj karti pozicionirala kao lifestyle destinacija najviše kvalitete sa širokim spektrom iznimnih doživljaja, a svoje komparativne prednosti umrežila je s ključnim i globalno prepoznatljivim brendovima. Izuzetno smo ponosni na sportsku orijentaciju naše regije, ne samo kao domaćini sportskih spektakla i vrhunskih sportaša koji se pripremaju kod nas, već i kroz suradnju s vrhunskim brendovima, koju nastavljamo kroz novo uzbudljivo partnerstvo s Machineseeker EHF Ligom prvaka. Novo prestižno partnerstvo uključuje gradove Poreč i Umag kao kolijevke rukometnih i sportskih destinacija koje predstavljaju Turističku zajednicu Istre u ovom projektu.”

Prethodni članakMeđunarodna konferencija o kondicijskoj pripremi sportaša i simpozij o sportskoj pripremi u ekipnim sportovima
Sljedeći članakFantastični potezi hrvatskih rukometašica | Sažetak 15. kola | 1. HRL Žene