Međunarodna konferencija o kondicijskoj pripremi sportaša i simpozij o sportskoj pripremi u ekipnim sportovima

223

Poštovani prijatelji rukometa i sporta,

zadovoljstvo nam je najaviti vam i pozvati vas na 22. godišnju međunarodnu konferenciju “Kondicijska priprema sportaša 2024“ te na simpozij o sportskoj pripremi u ekipnim sportovima. Poznata i priznata lica iz svijeta sporta podijelit će svoja stručna znanja i vještine, 23. i 24. veljače 2024. godine u Zagrebu.

Konferencija je namijenjena:

  • kondicijskim trenerima
  • sportskim trenerima
  • sportskim liječnicima i fizioterapeutima
  • profesorima kineziologije
  • studentima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
  • ostalim stručnim kadrovima u sportu
 • Sekcija: Trening snage i jakosti u individualnim sportovima (pogled iz kuta trenera i sportaša)

  Driton Kuka – svjetski priznati judo trener koji je ostvario nevjerojatne uspjehe sa svojim judašicama s Kosova na olimpijskim igrama i drugim najvećim međunarodnim natjecanjima.

  Srećko Šuk i Damir Martin – dvojica velikana (trener i sportaš) hrvatskog veslanja i cjelokupnog sporta. Zajedno su osvajali najveća međunarodna odličja, ali su svjetsku slavu stekli i po inovativnim metodama treninga kojima su utjecali na promjene u svjetskim sustavima treninga.

  Lucijan Krce i Tin Srbić – proslavljeni hrvatski gimnastičar i njegov trener prepoznati su u svijetu vrhunske gimnastike po avangardnim trenažnim metodama i programima koji omogućuju trajanje na najvišoj natjecateljskoj razini

  U nastavku pogledajte raspored konferencije:

Prethodni članakJuniorke: Kontrolno okupljanje u Poreču
Sljedeći članakEHF: Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istre službeni destinacijski partneri Lige prvaka