SP 2025: Još malo do početka prodaje ulaznica

2210
Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Prije tjedan dana obavijestili smo vas da se pripremite jer uskoro počinje prodaja ulaznica za Svjetsko prvenstvo 2025. godine koje zajednički organiziraju Hrvatska, Danska i Norveška. A kako vrijeme brzo leti, a dan početka prodaje je pred vratima, sada vam možemo ponuditi još mnogo detalja oko početka prodaje.

Kao što smo najavili, sve počinje u petak, 15. ožujka točno u 12.00 sati. U prodaju se puštaju karte za sve utakmice hrvatske rukometne reprezentacije u prvoj fazi natecanja te u tzv. Glavnoj rundi. Naša reprezentacija će svoje surete igrati u Areni Zagreb, i smještena je u Skupinu H. U privitku ovdje možete pronaći raspored svih susreta Svjetskog prvenstva 2025. godine, odnosno hrvatske reprezentacije.

Dvorane su kao što je to uobičajeno, podijeljene na sektore, a ulaznice na kategorije. I svaka ima svoju cijenu. Tako će cijene ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije u dvije spomenute faze natjecanja biti sljedeće:

Sektori koji će ići u prodaju su sljedeći:
Prva faza/ Preliminary round:
Sektor 112 – 1 kat cijene – 70 €
Sektor 120 – 2 kat cijene – 60 €
Sektor 312 – 3 kat cijene – 40 €
Sektor 317 – 4 kat cijene – 25 €

Glavna runda/ Main round:
Sektor 112 – 1 kat cijene – 90 €
Sektor 120 – 2 kat cijene – 80 €
Sektor 312 – 3 kat cijene – 60 €
Sektor 317 – 4 kat cijene – 40 €

Ulaznice za Preliminary i Main round su dnevne, što znači da vrijede za obje utakmice u danu. Jedna osoba može kupiti najviše četiri karte. Pri tome je u sustav potrebno unijeti podatke svih onih koji će te karte koristiti. Prvih 100 kupaca bit će nagrađeno vrijednim nagradama koje osigurava Hrvatski rukometni savez. A riječ je o dresovima naše reprezentacije, loptama, majicama Svjetskog prvenstva, maskotama…

Link za prodaju ulaznica bit će uskoro na stranicama Hrvatskog rukometnog saveza www.hrs.hr

 

Prethodni članakProjekt EHF – a & HRS – a: Novi rekordi “Vrtka“ u veljači
Sljedeći članakSeniori: Popis igrača za olimpijske kvalifikacije