Paket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Moslavina do vrijednih bodova

986

U posljednjem susretu 5. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak, Moslavina je pobijedila Metković – Mehaniku 31:27 i povećala svoje izglede da možda osigura ostanak u elitnom rangu hrvatskog rukometa i sljedeće sezone.

Vrlo uzbudljivo s mnoštvom promjena u vodstvu bilo je prvo poluvrijeme. Početnu prednost imali su gosti. Onda prednost odlazi na stranu Kutinjana do rezultata 7:7. Tada Metkovci rade niz od čak šest pogodaka za redom i odlaze na golemih pet razlike (7:12). Do predaha su pak, uspjeli sačuvati tri (13:16).

I držali su tu prednost još nekoliko minuta u nastavku. Onda kao da im je netko ugasio svjetla u dvorani, nestali su s terena i dopustili domaćinu niz od osam pogodaka za redom. Tako su od prednosti (16:19), došli u minus od četiri pogotka (23:19). Takav poklon domaćin jednostavno nije mogao odbiti i uspio je izdržati do kraja te stići do izuzetno vrijednih bodova. Završilo je 31:27.

Moslavina je tako došla do devetog boda i još uvijek je uz Ribolu Kaštela u najtežoj poziciji. Metković-Mehanika je pak, s 14 bodova na podjeli 6. i 7. mjesta s Trogirom. U vodstvu je Rudar sa 16 bodova. Bod manje imaju Gorica, Osijek i Dubrava.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA OSTANAK: 5. KOLO
MOSLAVINA – METKOVIĆ -MEHANIKA 31:27

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Izjave nakon 5. kola
Sljedeći članakEHF Europska liga: Poraz Podravke Vegete i oproštaj od Europe