47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Željko Čagalj

537

Popis cijenjenih imena trenerskih stručnjaka na 47. Središnjem seminaru trenera u Poreču, od 17. – 19. svibnja 2024. godine, upotpunit će i Željko Čagalj. Priznati trenerski stručnjak s hrvatskom i međunarodnom karijerom dužom od dva desetljeća na klupskoj i reprezentativnoj razini, predavat će na temu: Metodika razvoja igrača pomoću individualnih i grupnih vježbi za igranje proaktivne obrane.

Željko Čagalj rođen je u Splitu gdje završava Kineziološki fakultet. Bivši je rukometaš koji je nakon igračke karijere ostao u rukometu te nastavio raditi kao trener. U svojoj biografiji, bio je trener više hrvatskih ženskih i muških rukometnih klubova. Radio je i u mlađim nacionalnim selekcijama HRS – a, a aktivan je i u Kampu Hrvatskog rukometnog saveza. Na međunarodnoj sceni, ima iskustvo rada u Austriji, Mađarskoj, Saudijskoj Arabiji i Kataru, a bio je i pomoćni trener reprezentacije Saudijske Arabije te sudionik Europskog i Svjetskog prvenstva.

Kao posebno vrijedan rezultat i uvijek drage trenutke u karijeri, Čagalj ističe rad s mladim igračicama i igračima koji su postali reprezentativke i reprezentativci te osvojenu Azijsku klupsku ligu (inačica za Azijsku Ligu Prvaka) u sezoni 2019./20. s AL Arabiem iz Dohe.

Uvijek ambiciozan i vrijedan trener zasigurno će pripremiti i takvo predavanje koje možete pratiti 17. svibnja od 11:15 – 12:30h, na tribinama “Žatike“ ili na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

Prethodni članakMlađi kadeti: Pobjeda i poraz prvog dana Mediteranskog prvenstva  
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Određeni parovi dodatnih kvalifikacija