47. Seminar trenera – Predstavljanje predavača: Vlado Šola

184

Proslavljeni hrvatski vratar koji je karijeru nastavio u trenerskoj ulozi, ekspert EHF – a, izbornik muške seniorske reprezentacije Crne Gore i uvijek rado viđen predavač na Seminaru trenera. Ove godine, Vlado Šola podijelit će svoje znanje i razmišljanja s rukometnom javnosti u Poreču na temu Metodika treniranja obrane 6:0.

Brojne medalje i priznanja koja je osvojio kao igrač (između ostaloga, svjetski prvak i olimpijski pobjednik), dovoljno govore o Šolinoj sportskoj veličini. Uvijek željan novih učenja i dokazivanja, Šola je nakon završetka profesionalne sportske karijere, započeo trenerski staž. Nastavak karijere na klupi u ulozi glavnog trenera i/ili trenera vratara u hrvatskim, ali i stranim klubovima, kao i redovito sudjelovanje na Seminaru trenera, potvrđuju Šolinu kvalitetu. Trenutno je u funkciji izbornika rukometaša reprezentacije Crne Gore.

Što o metodici treniranja obrane 6:0 ima za reći jedan od najboljih svjetskih vratara, hrvatska legenda Vlado Šola, saznat ćemo u subotu, 18. 5. u prvom jutarnjem terminu od 9:00 do 10:15h. Pratite nas ovdje.

Prethodni članak1. HRL Žene: Rukometašice Podravka Vegete 27. put prvakinje Hrvatske  
Sljedeći članakEdukacija Master trenera EHF – HRS tijekom Festivala rukometa u Poreču