1. Modul EHF Master tečaja održan u Poreču tijekom Festivala rukometa

106
Mandatory Credit © Jozo Cabraja/ kolektiff

U bogatom rasporedu aktivnosti i mnoštvu događanja kojima smo svjedočili tijekom Festivala rukometa, u Poreču je od 13. – 19. svibnja 2024. održan 1. Modul EHF Master tečaja na kojem je sudjelovalo 26 polaznika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Kosova i Njemačke.

Hrvatski rukometni savez je po treći put dobio suglasnost i povjerenje Europske rukometne federacije za organizaciju Master tečaja koji će se kompletno realizirati u Hrvatskoj. Potvrda je to vrijednosti i kvalitete rada HRS – a, odnosno projekata koje (su)organiziramo. Drugi Modul organizirat će se u Umagu tijekom Janaf HRS Kampa od 28. lipnja – 3. srpnja 2024. godine. Završni, 3. Modul EHF Master tečaja na rasporedu je u siječnju 2025. u Zagrebu, tijekom Svjetskog prvenstva za rukometaše.

Bilo je jako lijepo vidjeti priznate i proslavljene hrvatske rukometaše na jednom mjestu kako upijaju nova znanja i kako su spremni svoje dragocjeno iskustvo prenositi mladim naraštajima.

Svi polaznici tečaja izrazili su iznimno zadovoljstvo uvjetima i organizacijom na čelu s dr.sc. Lidijom Bojić – Ćaćić pri HRS – u te kvalitetom predavača na Master tečaju. Vidimo se uskoro u Umagu!

, 1. MODUL MASTER TEČAJA ZA TRENERE – , EHF & HRS | 13. – 19. 5. 2024., Poreč, Croatia, 15.05.2024., Mandatory Credit © Jozo Cabraja/ kolektiff
Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Kraj ili nastavak drame?
Sljedeći članakSeniori: Popis igrača koji počinju pripreme za Olimpijske igre