Završnica 1. HRL U11 (Ž): Kreće nova Završnica, u Poreč stižu najmlađe rukometašice

1429
Završnica 1. HRL U15, 2024, dvorana Veli Jože, Poreč, Hrvatska, 26.05.2024, Mandatory Credit © Grega Valančič / kolektiff

Jučer je završila jedna, a već sutra kreće nova završnica! Nakon rukometašica rođenih 2008. i mlađih, u Poreč polako stižu najmlađe rukometašice koje će imati svoju završnicu. To su djevojčice rođene 2012./2013. One će porečkom Žatikom vladati od sutra, 28. svibnja, pa do petka, posljednjeg dana u ovom mjesecu. 

Na dva terena SD Žatike svoje će utakmice igrati ukupno 20 ekipa koje su podijeljene u četiri skupine. Raspored i točne satnice svih njihovih utakmica možete pronaći OVDJE.


Pred nama su nove 72 utakmice, a svaku od njih moći ćete pratiti putem livestreama na našem YouTube kanalu, a fotografije svakog dana bit će dostupne na Photodecku HRS-a. Izvještaji i sve najvažnije informacije svakog dana bit će dostupni na našoj web stranici, ali i na društvenim mrežama Hrvatskog rukometnog saveza.

Također, dan prije početka Završnice U11 za rukometašice, iz Ženskog rukometnog kluba Split 2010 javili su kako zbog bolesti igračica nisu u mogućnosti doći na Završnicu. Kako bi Završnica U11 bila regularna i kako bi sve ekipe imale isti broj utakmica, odlučeno je da se kao zamjena pozove ŽRK Poreč koji je taj poziv prihvatio te će se tako umjesto ŽRK Split 2010 u Skupini D natjecati porečki klub.

Svim sjajnim malim rukometašicama ovim putem čestitamo na plasmanu na ovogodišnju Završnicu i želimo im puno sreće u svim njihovim utakmicama! Veselimo se što ćemo vas pratiti kroz sljedeća četiri dana. Sretno!

Prethodni članakKvalifikacije za Premijer ligu: I Osijek ostaje premijerligaš
Sljedeći članakSeniorke: Posljednje okupljanje ove sezone