Završnica 1. HRL U11 (Ž): Gotova uzbuđenja prvog dana

1164
Koka vs Virovitica Završnica 1. HRL U11 2024, dvorana Žatika, Poreč, Hrvatska, 23.05.2024, Mandatory Credit ©Nebojša Tejić/ kolektiff

Nakon 20 odigranih utakmica na dva terena porečke Žatike, zaključili smo prvi dan Završnice za rukometašice do 11 godine (rođene 2012./2013.). 20 ekipa koje su podijeljene u četiri skupine odigrale su danas dva cijela kola te pola trećeg. Sutra ih čeka novih 20 utakmica s kojima će zaključiti susrete po skupinama, a evo kako je protekao prvi dan.

Gledatelji u Žatici, ali i svi oni koji su utakmice pratili putem livestreama na našem YouTube kanalu, mogli su vidjeti kako sjajne, mlade rukometašice daju sve od sebe iz utakmice u utakmicu.

SKUPINA A:
Po dvije pobjede prvog dana u ovoj su Skupini upisali Brod i Dugopolje. Rukometašice iz Slavonije bile su bolje od Zadra te Zrinskog, dok je Dugopolje pobijedilo Gospić te Zadar. Do pobjede je došla i ekipa Zrinskog koja je pobijedila Gospić.

SKUPINA B:
Prvu utakmicu prvog dana Skupine B odigrale su Lokomotiva i 1234 Virovitica, a slavile su rukometašice iz Zagreba. Mlade Lokosice pobijedile su i u svojoj drugoj utakmici kada su bile bolje od Trilja. Do dvije pobjede došla je i Koka. U prvoj su Varaždinke pobijedile Slavonku, a zatim i s minimalnih jedan razlike 1234 Viroviticu. U posljednjoj je utakmici Trilj slavio protiv Slavonke.

SKUPINA C:
Rukometašice Podravke i Sinja bile su najuspješnije ekipe prvog dana u Skupini C. Koprivničanke su pobijedile Novsku, a zatim i Rudar, dok je Sinj bio bolji od Osijeka, a u posljednjoj utakmici pobijedio je i Rudar. Pobjedu su danas upisale i rukometašice iz Novske koje su pobijedile Osijek.

SKUPINA D:
Do prvih su bodova danas došle ekipe Radnik, Sesvete te Rab. Radnik i Sesvete došli su do dvije pobjede. Sesvećanke su pobijedile Ivankovo i Poreč, a Radnik je bio bolji od Poreča i Ivankova. Do jedne pobjede i dva boda došao je Rab koji je pobijedio Poreč.

Evo i svih rezultata prvog dana Završnice:

Nakon svake odigrane utakmice izabrane su i najbolje igračice susreta, a evo tko su one bile danas:

IME PREZIME KLUB POZICIJA
KATJA SUDIĆ ŽRK BROD DESNI VANJSKI
TARA MAKSIMOVIĆ RK PODRAVKA LIJEVI VANJSKI
LEA KUKEC ŽRK RADNIK LIJEVI VANJSKI
DEA STIPČIĆ RK LOKOMOTIVA SREDNJI VANJSKI
NIKOLINA BUZOV RK DUGOPOLJE SREDNJI VANJSKI
LANA ČOVIĆ ŽRK SINJ LIJEVI VANJSKI
LAURA KOTIĆ ŽRK KOKA DESNI VANJSKI
EVA MANDIĆ RK SESVETE LIJEVI VANJSKI
MARIJA KOVAČEVIĆ ŽRK BROD LIJEVO KRILO
IVA KLJAIĆ RK PODRAVKA SREDNJI VANJSKI
PAOLA ŠKARPA RK LOKOMOTIVA VRATARKA
MILA JURIĆ ŽRK RADNIK DESNI VANJSKI
VANJA ROSANDIĆ RK DUGOPOLJE VRATARKA
KATJA KOMLJENOVIĆ ŽRK NOVSKA SREDNJI VANJSKI
IVA KOCIJAN ŽRK KOKA VRATARKA
SARA KARDUM RK SESVETE DESNI VANJSKI
ENA VURI ŽRK ZRINSKI SREDNJI VANJSKI
LUCIJA MALEŠ ŽRK SINJ VRATARKA
DORA GUSIĆ ŽRK TRILJ SREDNJI VANJSKI
EMA MATOVINA RK RAB SREDNJI VANJSKI

 

Kao i danas, i sutra će se sve utakmice moći pratiti uživo putem livestreama na našem YouTube kanalu, sve fotografije prvog dana možete pronaći na Photodecku HRS-a.

 

Prethodni članakSP 2025: Svi naši suparnici u prvom krugu u povijesti SP-a
Sljedeći članakSP 2025: Vrijeme je za završni ždrijeb