SP 2025: Počinje nova runda prodaje ulaznica

1343
Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Nakon što je na veličanstvenoj svečanosti održan ždrijeb skupina Svjetskog rukometnog prvenstva 2025. godine koje zajednički organiziraju Hrvatska, Danska i Norveška, odnosno nakon što su poznati parovi i datumi svih susreta prve faze natjecanja, vrijeme je da navijači i  prijatelji rukometa osiguraju svoje mjesto na tribinama, i budu dio tog velikog spektakla.

U srijedu, 5. lipnja točno u podne, počinje naime nova runda prodaje ulaznica za tri hrvatska grada koji su domaćni Svjetskog prvenstva. Riječ je dakako o Zagrebu, u kojem igraju dvije skupine G i H, odnosno Poreču i Varaždinu koji će ugostiti po jednu skupinu u  prvom kruga natjecanja. Poreč skupinu C, Varaždin skupinu D. No, krenimo redom.

Nekoliko sektora za utakmice hrvatske reprezentacije već je rasprodano u prvom krugu prodaje karata. Drugi krug, nakon što smo saznali protivnike upravo traje i vrijedi se potruditi da što prije osigurate svoje mjesto i pomognete Domagoju Duvnjaku i društvu da Hrvatska prvi krug završi s maksimalnim učinkom. Jer mnogo toga nakon Bahreina, Argentine i Egipta bilo bi puno lakše.

U ovoj fazi posebna želja nam je privući što više navijača slovenske, mađarske, austrijske, nizozemske i makedonske reprezentacije. No, ne samo njih. Pravi ljubitelji rukometa sasvim sigurno rado će pogledati i druge reprezentacije. U svakoj od tri skupine C, D i G za koje se od srijede prodaju karte, mnogo je atraktivnih susreta. Tko recimo, ne bi rado pogledao susret imeđu Slovenije i Islanda, Francuske i Austrije, ili recimo, Nizozemske i Sj. Makedonije, Mađarske i Nizozemske, itd, itd. Zato požurite i osigurajte svoje mjesto na tribinama. Evo kako to možete napraviti i koje su cijene:

Zagreb – grupa G
Preliminary round –
Sektor 107 – 1 kat cijene – 70 €
Sektor 108 – 5 kat cijene – 50 €
Sektor 109 – 5 kat cijene – 50 €
Sektor 110 – 1 kat cijene – 70 €

Poreč – grupa C
Preliminary round
Sektor H – 1 kat cijene – 70 €
Sektor A – 2 kat cijene – 50 €

Varaždin – grupa D
Preliminary round
Sektor F – 2 kat cijene – 50€
Sektor blok A – 2 kat cijene – 50€
Sektor blok K – 2 kat cijene – 50€
Sektor B – 1 kat cijene – 70€
Sektor E – 1 kat cijene – 70€

Limit po kupovini je četiri ulaznice što znači da jedna osoba može u jednoj kupovini kupiti max četiri karte. Prikupljaju se podaci o kupcima (ime i prezime).

Karte za sve ove skupine i sektore mogu se kupiti putem interneta, odnosno linka www.ulaznice.hr

Stoga, požurite, osigurajte se već sada prije godišnjih odmora i jeseni da budete tzv. osmi  igrač svoje reprezentacije, uživate u spektakularnoj atmosferi i natjecanju koje ćete sigurno pamtiti cijeli život!

Raspored utakmica Svjetskog prvenstva je dostupan ovdje

Prethodni članakKadeti: Okupljanje u Janaf HRS Kampu
Sljedeći članakZavršnica 1. HRL U13 (M): Rukometaši Siska najbolji u državi