JANAF HRS Kamp: Počela fantastična rukometna priča u Umagu

1566
Mandatory Credit © kolektiff

S početkom ljeta započeo je tradicionalni, dugogodišnji projekt Hrvatskog rukometnog saveza, odnosno JANAF HRS Kamp. Suncem okupan Umag dočekao je prvi turnus mladih generacija hrvatskog rukometa, to jest rukometašice koje će od 22. – 28. lipnja 2024. godine boraviti u resortu Stella Maris.

Užurbanim koracima sudionice Kampa stigle su iz raznih dijelova Lijepe naše, ali i šire. Stoga, ne čudi da su zvukovi kotačića putnih torbi, nestrpljivost i uzbuđenje obilježili prvi dio subote u Umagu. Vrijedne trenerice i treneri te organizacijski tim JANAF HRS Kampa koji vodi dr.sc. Lidija Bojić – Ćaćić, dočekali su mlade zvijezde koje će tijekom šest dana upijati nova znanja i vještine, trenirati, stvoriti nezaboravne uspomene i doživljaje na svom rukometnom putu.

Već prvoga dana, naše mlade rukometašice bile su iznimno vrijedne te su provele poslijepodne i predvečer trenirajući u dvije dvorane: Marija i Lino te Stella Maris, a na raspolaganju su i vanjski tereni Stella Maris resorta.

Treba istaknuti da je na pripremama u Kampu i hrvatska ženska kadetska selekcija (W2008) koju krajem lipnja, odnosno početkom srpnja očekuje nastup na Otvorenom europskom prvenstvu. U JANAF HRS Kampu pod budnim okom stručnjaka trenira šest skupina mladih rukometašica rođenih 2010. i mlađe, odnosno četiri skupine za 2012. godište.

Međusobna upoznavanja s trenericama i trenerima su iza nas, a na vidiku su novi rukometni koraci, prijateljstva i divne uspomene. Već u nedjelju nastavljamo dalje punom snagom.

Sve fotografije JANAF HRS Kampa možete pronaći na HRS Photodecku te uživati u veselim razglednicama iz Umaga!

Prethodni članakRukomet na pijesku: Hrvatski pjeskaši u finalu, pjeskašice u borbi za 7./8. mjesto
Sljedeći članakRukomet na pijesku: Hrvatski pjeskaši četvrti put svjetski prvaci, pjeskašice sedme