JANAF HRS Kamp: Ivan Čupić posjetio rukometaše u Umagu

908
MUŠKI TURNUS. 28. 6. - 4. 7. 2024, JANAF HRS KAMP 2024, Umag, Hrvatska, 01.07.2024, Mandatory Credit © kolektiff

Vrijeme leti kad se odlično zabavljaš, a nama je proletio već četvrti dan II. turnusa JANAF HRS Kampa u Umagu. Nakon tri dana marljivog rada s trenerima u grupama, danas je naše rukometaše čekao nešto drugačiji program. U pauzi od treniranja u goste im je došao legendarni hrvatski rukometaš Ivan Čupić koji je s njima proveo poslijepodne. A osim dolaska proslavljenog desnog krila, četvrti su dan treneri iskoristili kako bi sa svojim grupama prošetali do centra Umaga.

Plan za četvrti dan bio je sljedeći: grupe 2012. godište i mlađi u posjet predivnom Umagu išle su prijepodne, dok im je poslijepodne i večer bilo rezervirano za nove treninge. Za to su vrijeme njihovi stariji kolege vrijedno trenirali, a oni su u šetnju do grada išli predvečer.

A u pauzi između treninga i u trenutku kada su sve grupe bile u resortu Stella Maris, stigao je gost Ivan Čupić. Hrvatski rukometaš koji će od sljedeće sezone biti u novoj ulozi, ulozi trenera, mladim je rukometašima odgovarao na sva njihova pitanja, ali i podijelio bezbroj autograma i fotografija. Rukometašima je poručio da je bitno uvijek uživati u sportu i svemu što rade te da uvijek sanjaju velike snove.

Sutra će naši rukometaši nastaviti s treninzima, ali čekaju ih i utakmice između skupina. Jedva čekamo vidjeti što će nam točno donijeti peti dan.

Prethodni članakMlađe kadetkinje: Pobjeda i remi prvog dana Otvorenog europskog prvenstva
Sljedeći članakMlađe kadetkinje: Polovičan uspjeh drugog dana Otvorenog europskog prvenstva