JANAF HRS Kamp: Zaključen i II. turnus ovogodišnjeg Kampa u Umagu

590
MUŠKI TURNUS. 28. 6. - 4. 7. 2024, JANAF HRS KAMP 2024, Umag, Hrvatska, 03.07.2024, Mandatory Credit © kolektiff

Nakon 12 dana marljivog rada, treniranja i sjajnog rukometa u Umagu, završio je ovogodišnji, jubilarni 30. JANAF HRS Kamp. Od naših smo se djevojaka oprostili 28. lipnja, a nakon novih šest dana ll. turnusa, opraštamo se i od oko 250 mladih hrvatskih rukometaša.

I posljednjeg su dana naši rukometaši odradili treninge, a ovogodišnji Kamp zaključili su međusobnim utakmicama. Nakon toga uslijedila su posljednja druženja s njihovim trenerima i suigračima. Osim što su u ovih šest dana imali priliku učiti od sjajnih hrvatskih trenera i razvijati svoj rukometni talent, u Kampu su dobili priliku i stvoriti predivne uspomene kojih će se, vjerujemo, uvijek rado sjećati. Kamp je obilježio i posjet Ivana Čupića koji je s njima proveo jedno poslijepodne družeći se i dijeleći našim rukometašima vrijedne savjete. Također, obišao ih je i na njihovim treninzima na kojima je individualno radio s krilima.

Vjerujemo da su dečki uživali na ovogodišnjem JANAF HRS Kampu i da će iz Umaga ponijeti samo predivne uspomene i nova prijateljstva. Dečki, sretan vam put kućama i vidimo se sljedećeg ljeta!

Prethodni članakMlađe kadetkinje: Pobjedom i porazom otvorile borbu za plasman na Otvorenom europskom prvenstvu
Sljedeći članakMlađe kadetkinje: Uvjerljiva pobjeda nad Finskom, sutra susret za konačni plasman