Aktivnosti HRS-a: Triglav osiguranje novi član sponzorske obitelji HRS – a  

88
Mandatory Credit © Jozo Cabraja/ kolektiff

Deseti dan priprema hrvatske muške seniorske reprezentacije u Prelogu, obilježili su svečanost potpisa sponzorskog Ugovora, ali i #crohandball Media Day. Naime, obitelji sponzora i onih koji pomažu hrvatski rukomet, od danas se pridružilo i Triglav osiguranje. Svečanost potpisa Ugovora i zajedničko druženje medija i reprezentacije, održani su u prekrasnoj atmosferi velike dvorane hotela Panorama u Prelogu.

Nakon pozdravnog govora predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza Tomislava Grahovca, o Triglav osiguranju govorila je predsjednica Uprave Vilma Učeta – Duzlevska. I naglasila; najbolji se vežu uz nabolje. A Hrvatski rukometni savez, odnosno njegove reprezentacije godinama su među najboljima u svijetu. Tako je i s Triglav osiguranjem.

Vilma Učeta Duzlevska, predsjednica Uprave Triglav osiguranja:
Triglav osiguranje postoji 56 godina na ovim prostorima i izraslo je u jedno od najvećih u ovoj djelatnosti. Sport je oduvijek bio u našem fokusu i to je ono što smo stalno pomagali.  Poznata je činjenica da bez sporta nema zdrave nacije. Jako smo sretni da možemo podržati Hrvatski rukometni savez kao jedan od najboljih i najuspješnijih. Znamo koliko mladih se time bavi i ja vjerujem da je ovo samo početak jedne iznimno uspješne suradnje.“

Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza:
„Velika nam je čast da se obitelji sponzora, odnosno onih koji pomažu hrvatski rukomet pridružilo i Triglav osiguranje. Za nas je to sjajna vijest i velika pomoć, jer ovo su izazovna vremena za sport. Hrvatsku u manje od šest mjeseci čeka nekoliko velikih natjecana , od Olimpijskih igara u Parizu, do Europskog prvenstva rukometašica, brojnih europskih i svjetskih prvenstava ovoga ljeta mlađih dobnih skupina, a vrhunac svega je Svjetsko prvenstvo koje zajednički organiziraju Hrvatska, Danska i Norveška u siječnju 2025. godine. Sve te akcije zahtijevaju iznimno velika sredstva , i zato nam je ovaj sponzorski ugovor od velike važnosti.“

Ugovor o sponzorstvu potpisali su glavni tajnik HRS-a Damir Poljak i predsjednica Uprave Triglav osiguranja Vilma Učeta – Duzlevska. Nakon toga, održan je još jedan #crohandball Media Day u kojemu su izbornik Dagur Sigurdsson i svi igrači bili na raspolaganju medijima za razgovor. Bilo je to sjajno druženje jer su mnoge kolege željno i s nestrpljenjem čekale priliku da iz prve ruke čuju što se to „kuha“ u Panorami,posljednjih deset dana za Olimpijske igre u Parizu, a radi se pakleno.

Dio toga zasigurno ćemo vidjeti u Varaždinu u subotu kada nas čeka prva prijateljska utakmica protiv Egipta. Karte za taj susret u prodaji su već 15-ak dana, a cijena im je  popularna od 5,00 i 10,00 eura. Želja nam je da Arena Varaždin bude puna i da svi skupa pošaljemo dobru energiju i “vibru“ našim dečkima uoči druge faze priprema, odnosno Olimpijskih igara u Parizu. Zato ne propustite priliku. Dođite i podržite Domagoja Duvnjaka, Luku Cindrića, Zvonimira Srnu i ostatak hrvatske reprezentacije u tom važnom susretu.    

 

 

Prethodni članakMlađe kadetkinje: Uvjerljiva pobjeda nad Finskom, sutra susret za konačni plasman
Sljedeći članakTriglav osiguranje novi član sponzorske obitelji HRS – a! | Aktivnosti HRS – a