Digitalizacija HOO – a: Novi postupak kategorizacije sportaša

997

Poštovani prijatelji rukometa,

Hrvatski olimpijski odbor nastavlja s digitalizacijom svog poslovanja, uključujući i postupak kategorizacije sportaša. U skladu s tim, predstavljene su nove upute za podnošenje zahtjeva za kategorizaciju sportaša. U odnosu na ranije, igrač/-ica/klub prvo mora ispuniti obrazac online putem, isprintati ga i poslati kao i ranije.

Dakle, prvi korak je ispunjavanje online obrasca. Sportaš ispunjava elektronički obrazac za kategorizaciju putem ove poveznice. Po završetku, potrebno je kliknuti na opciju “Generiraj obrazac” te pohraniti obrazac u PDF formatu na osobnom računalu. Zatim, obrazac je potrebno ispintati i potpisati. Potpisani obrazac ovjerava se potpisom i pečatom u matičnom sportskom klubu i nacionalnom sportskom savezu.

Nadalje, uz ovjereni obrazac, prilaže se potrebna dokumentacija koja dokazuje ispunjenje kriterija za određenu kategoriju. Sve skupa se skenira i spaja u jedan PDF dokument. Skenirani zahtjev (obrazac i dokumentaciju), potrebno je poslati na e-mail adresu kategorizacija@hoo.hr.

Podrazumijeva se da svaki sportaš mora imati svoj zaseban PDF dokument.

Prethodni članakSeniori: Počinju završne pripreme za Olimpijske igre
Sljedeći članakJuniori: Poraz od Austrije na otvaranju Europskog prvenstva