InformacijeNovosti

Hrvatski rukometni savez pomaže obiteljima koje šalju više od jednog djeteta iz iste obitelji na Kamp HRS-a

Za svako drugo ili treće dijete iz iste obitelji (brat ili sestra) ne treba se uplatiti kotizacija za kamp u iznosu od 100,00 Eur

Poštovani,

Hrvatski rukometni savez donio je odluku da financijski pomogne obiteljima koje žele poslati više od jednog djeteta iz iste obitelji na Kamp HRS-a u Umag.

Za svako drugo ili treće dijete iz iste obitelji (brat ili sestra) NE TREBA SE UPLATITI KOTIZACIJA HRS-u ZA KAMP U IZNOSU OD 100,00 Eura. 

Dakle, za svako drugo ili treće iz iste obitelji roditelji trebaju uplatiti troškove smještaja i prehrane u iznosu 398,00 Eura  te OBVEZNO napomenuti kolegici Ines Mahmić iz agencije Uniline d.o.o. za koje dijete (ime i prezime) traže osobođanje od plaćanja kotizacije.

Isto tako treba kolegici Ines Mahmić poslati na e-mail rukomet@uniline.hr i potvrda od rukometnog kluba da su navedena djeca registrirani i aktivni članovi kluba tako da iste možemo provjeriti u Registru igrača HRS-a.

Napominjemo da se za prvo dijete iz iste obitelji i dalje plaća cjelokupni iznos Kampa HRS-a 498,00 Eura  sukladno raspisu koji smo objavili.

Nadamo se da će ova odluka pomoći obiteljima naših mladih rukometašica i rukometaša.

Vezane vijesti

Back to top button