InformacijeNovosti

Informacije za roditelje i djecu o kampu Hrvatskog rukometnog saveza

Važne informacije za roditelje te za sve sudionice i sudionike Kampa HRS-a u Zadru

Svi sudionici Kampa HRS-a trebaju doći između 12 i 13 sati, a odlazak je nakon doručka od 8:30 do 9 sati. Dužni su ponijeti dovoljno sportske opreme za dva treninga dnevno, dva para tenisica, obuću i odjeću za slobodno vrijeme, ručnike za osobnu higijenu i plažu, ispravnu loptu, dva raznobojna dresa i zdravstvenu iskaznicu.

Molimo sudionike kampa da ne donose skupu elektroničku opremu: laptop, iPad i slično jer ćemo im istu oduzeti i vratiti nakon završetka kampa. DJECA SU ODGOVORNA ZA SVOJE STVARI (mobitel, novac, itd.) te u slučaju da je nešto izgubljeno HRS nije odgovoran.
Pri dolasku OBVEZNO predati kopiju uplate tehničkom voditelju kampa (ako se uplata odnosi na više sudionika potrebno je uz uplatnicu priložiti i popis sudionika na koje se odnosi uplata). Sudionici kampa nisu dodatno osigurani te ih roditelji mogu dodatno individualno osigurati ako to žele (ozljede na treningu i slično).
U Kampu HRS-a dežuraju liječnik i fizioterapeut koji su djeci na raspolaganju 24 sata dnevno. Ambulanta sa nužnim lijekovima također je unutar kampa. Za sve ozljede koje ne možemo sanirati u kampu djeca se prevoze na hitnu službu u Zadar u pratnji službene osobe. Roditelje obavještava naša zdravstvena služba ukoliko je neka teža povreda. Za lakše povrede dijete i trener nazvati će roditelje. Ukoliko dijete ima jednog skrbnika molimo vas da nas obavijestite o tome prilikom dolaska na kamp tako da znamo koga od roditelja treba nazvati u hitnim slučajevima.

     Sva djeca koja opetovano na kampu ne poštuju pravila ponašanja te dnevni raspored i satnicu biti će udaljena sa kampa na način da ćemo nazvati roditelje i konzultirati se sa njima te organizirati povratak djeteta kući. Povrat uplaćenih sredstava u tom slučaju neće biti moguć. Ukoliko dijete svojevoljno napusti kamp nakon jednog dana nismo u mogućnosti izvršiti povrat sredstava.

Za eventualne ozljede djeteta tijekom održavanja kampa HRS nije odgovoran i isto tako ukoliko su nastale komplikacije nakon ozlijede ili eventualnog operativnog zahvata.
Svako dijete raspoređuje se u grupe po poziciji, a ne pripadnosti klubu te molimo roditelje da to poštuju. U svakoj grupi maksimalno je 16 do 18 djece koje treniraju 3 trenera: trener grupe, trener vratara i kondicijski trener. Glavni trener je uvijek na treningu, a preostala dva trenera dolaze ovisno o programu treninga, ali minimalno na 2 do 3 treninga.
U večernjim satima za djecu je organiziran program i animacija: gledanje dječjih filmova, disco i zabavne igre (ovisno o željama djece). Buđenje je od 7:00 do 8:30 sati (ovisno o terminu treninga), a spavanje je u 22:30 sata. Tijekom noći u kampu je organizirana zaštitarska služba (zaštitar) te recepcija radi od 0:00-24:00 sata. Sudionici kampa imaju 3 obroka (doručak, ručak, večera). Hrana se kuha samo za sudionike kampa od domaćih proizvoda te je jelovnik odobren od nutricionista. Za doručak je švedski stol, a za ručak i večeru samoposluživanje u restoranu. Djeca mogu jesti u neograničenim količinama. Ukoliko je vaše dijete alergično na određenu namirnicu molimo vas da nas obavijestite o tome te se u tom slučaju djetetu  kuha poseban obrok.
Mole se roditelji da ne dolaze u kamp i na treninge ako to nije neophodno već da dozvole djeci da samostalno uživaju u Kampu HRS-a. Treninzi se odvijaju na obnovljenim i zaštićenim vanjskim terenima uz hostel te u dvije sportske dvorane.

Voditeljica kampa:
dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić

Vezane vijesti

Back to top button